AcasăNewsCrin Antonescu e-n foame de bani!

Crin Antonescu e-n foame de bani!

Inconsecventa inselatoare a sondajelor de opinie, razboaiele fratricide din USL  si lupta de gherila politica purtata cu comandantul  Palatului Cotroceni par sa nu fie singurele probleme majore cu care se confrunta liderul PNL.

Crin Antonescu are mare nevoie de fonduri, dupa ce nu mai este atat de sigur pe cele liberale

Iar noua belea cazuta pe capul acestuia ii vine, dupa  informatiile noastre, chiar din propria ograda. Astfel, se pare ca actualului trezorier al Partidului National Liberal, unul din oamenii de casa ai lui Crin Antonescu i se va impune cat de curand o „dublura”. Este vorba despre un veritabil contabil loial vechii garzi liberale, care deja a anuntat ca va taia vartos fondurile pentru „centru”. Asa ca, lipsit de finatele liberale, seful partidului s-a vazut nevoie sa caute si in alte parti sprijin financiar.

Presing la „baietii destepti”

Rivalul politic Cristian Boureanu i-a blocat pana acum liderului PNL toate demersurile

Astfel, dupa cum sustin sursele noastre, in ultima vreme s-ar fi intetit vartos ritmul vizitelor emisarilor trimisi de catre Crin Antonescu pe la multi dintre oamenii cu bani. Indiferent ca sunt cunoscuti drept „baieti destepti”, miliardari romani fara simpatii politice, care isi fac linistiti siesta la Monaco, sau chiar afaceristi ca Puiu Popoviciu, al caror nume sunt implicate momentan in diverse scandaluri sau dosare in justitie, cu totii au fost inclusi pe lista campaniei de strangere de fonduri ale liderului liberal. Cum insa eventualele donatii ale acestora nu ar mai fi atat de usor de directionat daca ar intra in trezoreria partidului, se pare ca mesajele de prietenie si solicitarile de fonduri s-ar face mai mult in nume propriu. Atata doar ca, dupa cum sustin aceleasi surse, toate incercarile au fost dejucate pana acum de contravizitele imediate ale rivalului politic Cristian Boureanu, care la randul sau are stranse legaturi  in lumea marilor magnati.

„Stop game”!

Acum, goana dupa bani a liderului PNL, fie si „pe persoana fizica”,  poate fi pe deplin justificata, atata timp cat urmeaza o campanie electorala pe cat de  dificila, pe atat de costisitoare. Numai ca, dupa cum sustin surse chiar din propriu-i partid, Crin Antonescu ar trebui sa puna „stop joc”! Mai ales la unele jocuri „de societate” pe care le practica liderul PNL, dupa spusele unor colegi de partid mai rautaciosi, jocuri unde poti castia imens, dar unde poti sa si pierzi totul…

author avatar
Catalin Tache
1.117 afisari

7 COMENTARII

  1. Pai ce ar fi de spus? Ei se cearta, se balacaresc si fonduri iau tot de la „baietii destepti” de la milionari etc, bani ce se vor intoarece inapoi intr-un fel. Deci oricine castiga tot atat de „bine” ne va fi. Toti o apa si un pamant.
    „Unde esti tu Tepes, Doamne? Ca punand mana pe ei,
    Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei,
    Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
    Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!”

  2. Bai mangalia , de unde stii tu de TEPES….
    Au aparut si-n Managalia carti de specialitate si de istorie ?????

  3. crin repetentul se gandeste ca e la o partida de pokeras si are nevoie de parale, un neica nimeni e asta , pacat de partidul sau ,numai liberal nu mai este.

  4. Mai nenea MANGALIA in cazul in care nu stii sa citesti e problema ta .Noi comentam discuita nu pe noi.te rog sa ma scuzi daca te-am deranjat dar nu incepe sa ne jignim altfel ……… e rau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger