AcasăNewsCrin Antonescu, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor: Nu mai e niciun dubiu...

Crin Antonescu, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor: Nu mai e niciun dubiu – premierul Romaniei va fi Victor Ponta

Crin Antonescu

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat in aceasta seara, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor de la alegerile parlamentare, care indica faptul ca Uniunea Social Liberala a obtinut, la nivel national, peste 55% din optiunile electorale ale romanilor, ca votul de duminica „este victoria impotriva regimului Basescu”. Si ca „nu mai e niciun dubiu: premierul Romaniei va fi Victor Ponta”.

Crin Antonescu

Iata principalele declaratii ale lui Antonescu:

Le multumesc tuturor celor care au dat votul lor USL. Va multumim dragi concetateni, si va spunem ca fara dumneavostra cei care astazi ne-ati dat votul, USL nu ar fi existat. USL nu ar fi rezistat. Anul 2012 a fost, intr-adevar, anul victoriei, este victoria dumneavoastra, obtinuta greu, cu incredere, tenacitate si rabdare. Inca de la infiintare, am fost tinta tuturor diversiunilor, calomniilor, injuriilor, intrigilor. Ne-am pastrat unitatea si am sporit unitatea pentru ca v-am avut mereu in spatele nostru pe dumneavoastra.

Votul de astazi inseamna nu doar victoria unei formatiuni politice. Este, intr-adevar, cel mai mare scor politic pe care o alianta l-a obtinut din 1990 pana astazi, dar este mai mult decat atat, acest vot este victoria impotriva regimului Basescu, cu tot ce a insemnat el. Acest vot pe care il vom analiza cand toate voturile vor fi numarate, dar care nu mai poate fi pus la indoiala dupa rezultatele exit poll-urilor (…), ii ia dreptul si posibilitatea lui Basescu de a se mai juca cu destinul dumneavoastra. Acest vot este sentinta dreapta, definitiva pe care ati dat-o regimului Basescu. Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva lui Basescu, anul 2013 trebuie sa fie anul victoriei impotriva crizei, saraciei si a stagnarii.

Multumesc, in calitate de copresedinte al USL, tuturor candidatilor si celor care s-au implicat in aceasta campanie. Il salut la Targu Jiu pe actualul si pe viitorul premier al Romaniei, Victor Ponta. Nu mai e niciun dubiu: premierul Romaniei va fi Victor Ponta.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger