AcasăNewsCrin Antonescu, despre moartea lui Balasescu: "Era un om inca tanar. Sunt...

Crin Antonescu, despre moartea lui Balasescu: „Era un om inca tanar. Sunt destul de afectat”

Mihail Balescu, fostul secretar general al PNL, cel care a parasit viata politica dupa un scandal sexual, a fost gasit mort, vineri seara, intr-un imobil din judetul Ilfov.

Primele cercetari arata ca apropiatul lui Crin Antonescu ar fi fost ucis. Ex-presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat in urma cu putin timp, la RTV, ca e destul de afectat de aceasta veste: „Imi pare rau sa aud asemenea stire. Era un om inca tanar. Sunt destul de afectat, fara a fi apropiati, un om cu care eram coleg, imi pare foarte rau. Nu cunosc mai deloc viata privata a lui Mihail Balasescu. El a fost pentru cateva luni unul dintre secretarii generali ai PNL. Era o persoana destul de joviala, destul de deschisa. Imi pare rau. Dumnezeu sa-l ierte”, a spus Crin Antonescu.

„El a avut foarte mare ghinion in viata personala”

Si Codrin Stefanescu a avut un cuvant de spus referitor la moartea fulgeratoare a politicianului: „El a avut foarte mare ghinion in viata personala. A fost ghinionist. Cand am aflat știrea ca a murit, am fost socat. A fost un om foarte curajos. Nu ar fi dat inapoi de la nimic. A dat dovada de curaj si in momentul demisiei. Cand s-a aflat de acel scandal sexual in care a fost implicat, a iesit a doua zi si a demisionat. Tin minte ca l-am sunat si i-am spus ca nu trebuia sa isi dea demisia”.

Acuzat ca isi batea nevasta

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, principalul suspect de moartea lui Mihail Balasescu ar fi o ruda a uneia dintre fostele sotii. Balasescu s-a despartit de ultima nevasta, a patra, in 2013, dupa ce Ana Maria s-a plans ca politicianul a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea. In 2010, Mihail Balasescu  a intrat in atentia opiniei publice dupa ce s-a laudat, intr-o discutie telefonica, faptul ca a facut sex pe canapeaua lui Crin Antonescu. Dupa ce presa a relata acest subiect, Balasescu a fost nevoit sa demisioneze din functia de Secretar General al PNL. „Episodul canapelei este un episod care probabil ma va urmari toata viata, este un episod trist al vietii mele. Este un lucru care a dus la incheierea carierei mele politice in prima linie, un pret mare pe care l-am platit. Nu a fost un repros (n.r. din partea lui Crin Antonescu), au fost discutii amicale, Crin nu mi-a reprosat in mod determinant acel episod”, declara Mihail Balasescu in septembrie 2013.

 

author avatar
Mihai Koblenko
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger