AcasăNewsCrin Antonescu, despre Basescu: Nu poti suspenda un om care se da...

Crin Antonescu, despre Basescu: Nu poti suspenda un om care se da cu sania!

(foto: captura realitatea)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat foarte increzator in ceea ce priveste realizarile liberalilor in anul 2013, si a reamintit ca nimeni nu a pomenit de suspendarea presedintelui dupa desemnarea lui Ponta ca premier al Romaniei.

(foto: captura realitatea)

Intr-o conferinta in care a vorbit desprea realizarile PNL in anul 2012, dar si despre planurile pentru 2013, Antonescu a dezmintit categoric ca s-ar mai fi luat in calcul o posibila suspendare a lui Traian Basescu. „Nimeni nu a mai vorbit despre suspendarea presedintelui de la momentul investirii Guvernului Ponta. Suspendarea nu se poate face impotriva unui om care se da cu sania”, a precizat liderul USL.

Prioritatile liberalului vizeaza stabilitatea USL, functionarea optima a Guvernului si modernizarea legislatiei referitoare la regionalizare, mediul de afaceri si administratie publica.

In ceea ce priveste colaborarea cu PSD, Antonescu a afirmat ca USL-ul va exista exact atat cat va fi necesar pentru o buna guvernare: “Cat sa ne putem desparti strangandu-ne mana si sa ne despartim cu fruntea sus fata de alegatori. Eu stiu foarte bine ca sunt multe bocitoare, cobitoare de la nasterea acestei Uniuni Social-Liberale. In fiecare zi mi s-a pronosticat despartirea, ruptura. Eu sunt absolut increzator ca pana in 2016, adica patru ani, un ciclu de guvernare, un ciclu angajat prin acest program, prin tot ceea ce noi am spus, avem maturitatea si forta sa ramanem impreuna”.

Liderul PNL a mai spus si ca, pentru 2013, USL si-a propus obiective majore intre care guvernarea eficienta a Romaniei, relansarea economica a tarii, si asezarea Parlamentului in centrul de greutate al vietii politice, pentru ca doar atunci “va fi democratie”. Antonescu a sustinut ca toti colegii lui, “in frunte cu Victor Ponta”, ii impartasesc viziunile.

author avatar
Alina Costache
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger