AcasăNewsCrin Antonescu depune armele

Crin Antonescu depune armele

Aflat pe un trend descrescator, liderul liberal Crin Antonescu si-a pierdut din aerele de „lider providential”.

Crin Antonescu nu mai este ce a fost odata. Nu o spunem noi, ci o demonstreaza sondajele care arata ca in paralel cu regresul USL incepe sa scada si cota de popularitate a liderului liberal. Miscare previzibila din moment ce, de la infiintare si pana in prezent, liderii Uniunii s-au intrecut doar in vorbe, nu si in fapte.

Se ascunde dupa protocol

Ca incertitudinea a incoltit si in mintea lui Antonescu reiese chiar din ultimele declaratii ale presedintelui PNL, care si-a mai temperat ambitiile de prezidentiabil. Ca sa nu para ca bate in retragere, liderul liberal a dat-o dupa visinii protocolului USL. „Nicaieri nu scrie ca PNL are candidatul la presedintie, cu atat mai putin ca pe el il cheama Antonescu sau stiu si eu cum, sau ca PSD are pozitia de prim-ministru. Pe ipoteza asta se spune foarte clar insa ca exista o repartitie bipolara a acestor pozitii”, a afirmat Antonescu, explicand ca un partid va lua functia de premier (cel mai probabil PSD) si celalalt pe cea de presedinte.  “Cand vom ajunge la prezidentiale, daca se intampla ca in sondaje nu mai este un liberal primul si tasneste un pesedist, atunci, e foarte bine, punem un pesedist candidat la presedintia Romaniei, premierul social-democrat demisioneaza si se reface guvernul cu un premier liberal”, a conchis Antonescu.

Oprescu, varianta de lucru

Sorin Oprescu ar putea fi “candidatul surpriza” de care vorbeste liderul liberal

La cum se prezinta peisajul uselist in acest moment este greu de crezut ca din cele trei formatiuni (PSD, PNL, PC) va rasari vreun prezidentiabil de soi. Prin urmare, candidatul care este gata sa “tasneasca” este nimeni altul decat Sorin Oprescu, actualul primar al Capitalei. Politician care, daca reuseste dubla la PMB in 2012, are practic drumul liber  spre Cotroceni.

Ponta isi ameninta colegii

Rezultatele din sondaje nu ii dau fiori numai liberalului Crin Antonescu, ci  si pesedistului Victor Ponta. Pentru a-si asigura succesul la viitoarele alegeri, presedintele PSD a transmis un mesaj mobilizator oamenilor din teritoriu: castigati sau va rad. “Daca intr-o localitate candideaza cineva de la PSD si cineva de la PNL si castiga altcineva, ambele filiale vor fi dizolvate. Nu avem timp de ambitii personale si nu este loc pentru antipatii”, si-a avertizat Ponta colegii.

 

 

author avatar
Adelina Ionicel
1.232 afisari

6 COMENTARII

  1. Oprescu are școala golăniei lui Becali, aroganța lui Năstase și unduirea oratorică otrăvită a lui Iliescu. NU! Categoric NU!

  2. trend descrescator ??? antonescu ? probabil ca ati visat … oricum, ceea ce a declarat acum nu reprezinta o noutate. acelasi lucru l-a declarat si in campania din 2009 si pe parcursul intregii perioade de dupa. antonescu e doar consecvent si rational. lucru care probabil ii deranjeaza pe cei care nu stiu ce inseamna asta. si pe cei care se cramponeaza de functii cu orice pret …

  3. D-LE OPRESCU .S LA DV IN OGRADA TOTI CEI CARE SE NUMESC POLITIE LOCALA SUNT VINDUTI LA SURPRIZA PDL SECTOR 4 DECI SUNTETI INCONJURAT NUMAI DE JAVRE DAR DE LA VATU & COMPANI ESTE VERIFICABILA DECI VEDETI CUI ACORDATI INCREDERE=TRADATORILOR SI INPOSTORILOR VA TREBUI SA VA SELECTATI COLABORATORI, NU MAI ZIC DE SEFI DE DEPARTAMENTE ?ORI CUM RUSINE LOR SI CELOR CARE SE COMPLAC

  4. manolo esti poponar se cunoaste dupa cum scri bulche BINE AR FI SA SE TERMINE ODATA CU JAVRELE SI TOTILINGAII DIN PDL LA PUSCARIE CU EI PTR CIT RAU AU FACUT ACESTUIPOPOR MEREU INCERCAT DE OPORTUNISTI .DAR D-LE OPRESCU LA DV IN OGRADA TOATA POLITIA LOCALA ESTE PDL LA SECT 4 INCEPIND DE LA VATU SI TERMININD LA UNI SEFI DE OBIECTIVE . SUNTETI INCONJURAT DE TRADATORI SI INPOSTORI CAUTATI SI MAI SCHIMBATII D-LE SA NU AVETI SURPRIZE DIN PARTEA LOR ?

    • Bobo, de ce ții morțiș să ne arăți tuturor -fără să ți-o ceară nimeni!- cât ești de imbecil în gramatică și retardat în exprimarea cu subiect și predicat, mai ales că nu găsești replici subtile, ci doar mârlăniile pe care le-ai moștenit genetic?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger