AcasăNewsCrin Antonescu, de Ziua Nationala: "Numai impreuna putem construi Romania"

Crin Antonescu, de Ziua Nationala: „Numai impreuna putem construi Romania”

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, le-a transmis romanilor, un mesaj special de Ziua Nationala, aratand ca „numai impreuna vom putea moderniza Romania, sa schimbam situatia economica, sociala si politica”.

„Sarbatorirea Zilei Nationale este in acelasi timp si un prilej de reflectie, cand trebuie sa rememoram valorile pe baza carora a fost creat statul roman unitar: credinta, corectitudinea, respectul pentru lege si solidaritatea. Sa nu uitam ca o natiune unita este fundatia unui stat puternic si fara implicarea activa a cetatenilor in societate, fara determinare, nu putem avea o Romanie puternica, o tara demna si prospera. Cu aceasta ocazie, doresc sa le transmit compatriotilor nostri ca numai impreuna putem construi Romania, ca numai impreuna putem moderniza Romania, si numai impreuna putem schimba situatia economica, sociala si politica in Romania!”, a afirmat presedintele Senatului, liderul Partidului National Liberal (PNL).

De asemenea, Crin Antonescu s-a adresat si romanilor care au parasit Romania din diverse motive, celor care acum traiesc in afara granitelor tarii, asigurandu-i pe acestia de sprijinul sau deplin si de respectul lui.

„De Ziua Nationala, gandul meu merge si catre romanii care se afla in afara granitelor tarii, pe care ii asigur de pretuirea si sustinerea mea pentru eforturile lor de a pastra vie identitatea nationala”, a mai transmis presedintele Senatului in mesajul sau de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

author avatar
Alina Costache
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger