AcasăNewsCrin Antonescu a votat, duminica, la referendum. Ce mesaj i-a transmis lui...

Crin Antonescu a votat, duminica, la referendum. Ce mesaj i-a transmis lui Traian Basescu!

Crin Antonescu

Crin Antonescu si-a exprimat optiunea la referendum, duminica, in jurul orei 9. Presedintele interimar le-a adresat un mesaj tuturor romanilor si lui Traian Basescu, indemnandu-i sa mearga la vot.

 

Crin Antonescu

Antonescu a votat la Scoala nr. 73 din Capitala, declarand, la iesirea din sectia de vot, ca este un referendum legal, constitutional. „Am votat pentru ca sunt cetatean al Romaniei, pentru ca este un moment important din istoria acestei tari. Am votat pentru ca vreau ca noi, cetatenii romani, sa decidem, pentru ca e este un referendum legal, constitutional. Sper ca la sfarstul acestei zile sa cunoastem si sa aplicam vointa majoritatii acestei tari”, a declarat Antonescu.

Intrebat de jurnalisti daca are un mesaj pentru Traian Basescu, presedintele interimar a raspuns: „<Cetatene, voteaza!>, este un mesaj pe care-l transmit si azi pentru toti cetatenii romani si inclusiv pentru Traian Basescu”, a afirmat Crin Antonescu.

Pentru ca referendumul din 29 iulie sa fie validat, e nevoie ca la urne sa se prezinte cel putin 50% plus unu din numarul alegatorilor, adica 9.146.258 de persoane.

Ramaneti pe national.ro pentru a afla in timp util principalele informatii privind referendumul din 29 iulie!

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger