AcasăNewsCrin Antonescu a preluat conducerea PSD

Crin Antonescu a preluat conducerea PSD

Dupa ce cateva zile a urmarit din tribune cafteala dintre social-democrati, Crin Antonescu a grait in sfarsit. Ca un adevarat lider, nu al PNL, ci al PSD.

Crin Antonescu face legea si in partidul lui Victor Ponta

Mircea Geoana va fi exclus din PSD. Nu pentru ca a terfelit imaginea partidului, ci pentru ca l-a calcat pe bombeu pe liderul de drept al formatiunii, recte Crin Antonescu. Un Antonescu vizibil iritat, care le-a transmis pesedistilor ca ar fi cazul sa rezolve cat mai curand cazul Geoana. “PSD trebuie sa ia o decizie rapida in ceea ce-l priveste pe Mircea Geoana, deoarece acesta nu mai reprezinta USL in Senat”, a fost mesajul lui Crin Antonescu. Mai mult, acesta nu s-a sfiit sa-i puna la colt pe Adrian Nastase si Ion Iliescu pentru declaratiile “neinspirate” pe care le-au facut in aceste zile. “Comentarii sau declaratii personale mai putin inspirate pot schimba doar impresia nu si realitatea”, le-a transmis Antonescu celor doi grei ai PSD.

Cine sta capra in PSD

Dispus sa-i faca pe plac lui Crin Antonescu, Victor Ponta a reusit sa-si puna-n cap mai multi alesi locali. Printre acestia se numara si Ilie Nemtaru, primar PSD de Farcas (Dolj), care i-a transmis lui Ponta ca primarii sunt cei care-i “scot parlamentari”. “Actualii lideri nu stiu care cum sa se puna capra in fata lui Ponta. Eu pot sa ma pensionez in iulie la anul, dar e vai de acest partid de stanga cu asemenea oameni. (…) Noi alergam sa-i facem, sa-i alegem pe ei senatori si deputati, nu ei ne scot pe noi, noi ii scoatem pe ei, si apoi ne intorc spatele”, a declarat Nemtaru, sugerandu-i lui Victor Ponta ca ar fi cazul sa-si bage mintile in cap.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.043 afisari

3 COMENTARII

  1. Bine ca se cearta intre ei, ca Romania nu are apozitie cu astia doi. Ei se cearta si PDL castiga :).

  2. Pai tocmai daca scapa psd-ul de agentul lui bashe, Ponta da dovada de verticalitate si nu poate fi santajat de putere cu dosare, asa cum sunt iliescu si nastase.De ce mintiti, ca niste kknari platiti cu bani de furat, ca Antonescu acum conduce psd-ul, are tot dreptul sa-si spuna parerea deoarece este intr-o coalitie cu socialistii lui Ponta, nu ai lui ilici si bombo=santajabili de catre mafia statala portocalie.Si un chior cu un neuron valid vede ca incercati sa manipulati prostimea.Siktir vandutilor!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger