AcasăNewsCrin Antonescu: “Mi-am consumat portia de incredere in Victor Ponta”

Crin Antonescu: “Mi-am consumat portia de incredere in Victor Ponta”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Sibiu, ca si-a consumat portia de incredere in Victor Ponta.

Aceasta este o reactie la postarea premierului pe o retea de socializare. In plus, Antonescu nu crede ca „unii politicieni intra cand vor in politica si pleaca atunci cand vor”.

„Eu, mai intai, nu comentez chestiuni care sunt scrise pe Facebook. Facebook-ul este o chestiune aproape intima. Este, sigur, in epoca noastra de ultracomunicare si in care nimeni nu mai garanteaza secretul corespondentei oricum, un fel de jurnal intim. Cum il folosesc unii politicieni si consilierii lor e problema lor. Eu consider ca e normal, in ce ma priveste, sa comentez, sa declar, sa ma refer la acte, la declaratii politice ale primului-ministru, nu la ce scrie sau ce poze pune pe Facebook. Ca atare, eu, cu toate ca s-ar putea face foarte multe comentarii, dar nu cred ca ducem lipsa de anecdotica, de glume, de replici, incerc sa ma concentrez pe lucruri serioase, nu ma intereseaza ce a fost. Eu nu cred ca unii politicieni intra cand vor in politica si pleaca cand vor. De exemplu, eu am intrat cand am vrut si am sa plec cand am sa vreau, asa ca nu are rost sa fac eu pronosticuri in legatura cu ei. O sa va anunt cand o sa plec, o sa aflati cand, cu ce motive si de ce imi inchei activitatea politica. Ma tem pentru unii ca mai dureaza, nu mult, asa, cinci-zece ani”, a raspuns el cand a fost intrebat ce parere are despre postarea premierului Victor Ponta.

Victor Ponta a anuntat pe contul sau de Facebook ca in noiembrie, dupa alegerile prezidentiale si castigarea “ultimei batalii”, isi doreste sa lase locul in politica altora, “mai tineri”.

author avatar
Andra Nesu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger