AcasăNewsCriminalul norvegian era Cavaler al Razbunarii

Criminalul norvegian era Cavaler al Razbunarii

In masacrele de la Oslo si de pe Insula Utoeya, au fost ucisi 92 de oameni

Anders Behring Breivik, norvegianul care a ucis 92 de oameni in atacul cu masina capcana de la Oslo si in cel armat din Insula Utoeya, se dadea Templier.

In masacrele de la Oslo si de pe Insula Utoeya, au fost ucisi 92 de oameni

Breivik s-a predat trupelor speciale imediat ce acestea au sosit pe insula, dupa un carnagiu care durase o ora si jumatate. A declarat ca a actionat de unul singur. Insa, politia si serviciile secrete norvegiene ii cauta pe posibilii complici, care, chiar daca nu au luat parte activa la cele doua atentate care au insangerat Norvegia, fac parte din acelasi grup de „templieri refondati”, dupa cum s-a descoperit dintr-un „manifest” postat pe You Tube.  Tinta atacurilor a fost Partidul Laburist, aflat la guvernare.  Pe insula Utoeya era o tabara de vara a organizatiei de tineret a laburistilor, iar la Oslo, deflagratia s-a produs in apropierea ministerelor. Conform profilului sau de pe Facebook, unde are 7000 de „prieteni patrioti”, Breivik era directorul unei ferme biologice, astfel avand acces la produse cu potential explozibil.

Colectionar de titluri oculte

Breivik este mason intr-o loja norvegiana,  „templier refondat” – un misterios grup de 12 membri format in 2002 la Londra – membru al Partidului Progresist, membru al unui club de arme. Barbatul introvertit care lasa impresia ca este foarte bine educat avea planuri teroriste de mare anvergura, dupa cum marturisea pe You Tube intr-un videoclip intitulat „Cavalerii Templieri 2083 (suma interna 13)” postat cu sase ore inainte de atacuri. Acolo isi marturisea „crezul”, anume ca „e mai bine sa ucizi prea multi oameni decat prea putini”. A spus chiar ca se va imbraca in uniforma de politist pentru atacuri, ceea ce a si facut. Se vede treaba ca videoclipul sau nu a avut „accesari”, nici macar din partea politiei. Semna manifestul „Cavaler Justitiar”. Este vorba de acele grade atat de controversate ale masoneriei de rit scotian, de la 9 pana la 15 (de razbunare a mortii maestrului Templului lui Solomon, Hiram) si gradul 30, al Cavalerului Kadosh, razbunatorul mortii Marelui Maestru al Templierilor, Jacques de Molay, arestat intr-o vineri, 13 (octombrie 1307) si ars pe rug in aprilie 1314.

author avatar
Adina Mutar
531 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger