AcasăNewsCriminalul din "Tabacarie", condamnat la 22 de ani de inchisoare

Criminalul din „Tabacarie”, condamnat la 22 de ani de inchisoare

sursa foto: telegrafonline.ro

Aurel Gheorghe, autorul uneia dintre cele mai groaznice crime inregistrate anul trecut pe teritoriul Romaniei, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare.

sursa foto: telegrafonline.ro

Cunoscut drept om al strazii, constanteanul Aurel Gheorghe si-a instiintat rudele, anul trecut, ca va pleca la Arad sa munceasca. In drumul spre gara, s-a intalnit cu trei prieteni si au decis sa se cinsteasca la un local din zona.

La un moment dat, intre cei patru a izbucnit un conflict, doi dintre apropiatii lui Aurel Gheorghe amintindu-si ca, in 2013, Vasile Ropota, cel care avea sa-si piarda zilele in urma conflictului, le-a distrus un adapost improvizat.

Conform telegrafonline.ro, desi cei doi s-au retras, Aurel Gheorghe si Vasile Ropota au continuat sa se cinsteasca. Gheorghe a vrut sa-l traga la raspundere pe Ropota pentru adapostul respectiv, dar acesta a ripostat si i-a aplicat un pumn in plina figura.

Conflictul a degenerat, Gheorghe si-a pus adversarul la pamant, a continuat sa-l loveasca cu picioarele si, intr-un moment de uluiala, l-a calcat pe Ropota pe gat, gest care avea sa-i aduca moartea victimei.

Trimis in judecata in octombrie anul trecut, Aurel Gheorghe a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare de catre magistratii de la Tribunalul Constanta. In plus, acesta ar trebui sa achite familiei victimei 10.000 de lei daune materiale si 10.000 de euro daune morale. Decizia nu este definitiva, dar magistratii au luat in calcul si faptul ca Aurel Gheorghe este recidivist, el fiind condamnat in trecut la cinci ani de inchisoare pentru tentativa de omor, in urma unui incident petrecut in Spania.

author avatar
Cristi Ionita
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger