AcasăNewsCriminalul din Iasi, care si-a decapitat sora si nepoata, a fost gasit...

Criminalul din Iasi, care si-a decapitat sora si nepoata, a fost gasit mort intr-o padure

Tanarul din Iasi care si-a omorat sora si nepoata a fost gasit de catre politisti mort intr-o padure din judetul Neamt. Acesta s-ar fi sinucis, criminalistii descoperind pe trupul acestuia o rana in zona inimii.

Barbatul din Iasi care, joi, le-a decapitat pe sora sa, in varsta de 29 de ani, si pe fiica acesteia, in varsta de doar 5 luni, a fost gasit mort, intr-o padure din judetul Neamt.

Potrivit politistilor, citati de rtv.net, descoperirea a fost facuta sambata noapte, acestia gasindu-l pe barbat cu o rana in zona inimii. Criminalistii au prelevat probe de la fata locului, urmand sa stabileasca cu exactitate imprejurarile in care a murit ieseanul.

Descoperirea facuta de catre politistit survine dupa ce, sambata, din cauza ca nu a fost prins in 48 de ore de la producerea crimei, individul a fost dat in urmarire nationala.

Conform anchetatorilor, criminalul, pe numele sau George Guraliuc, in varsta de 22 de ani, suferea de boli psihice, motiv pentru care fusese si internat la spitalul Socola. Acesta, dupa crima, a fugit din locuinta tinerei, uitandu-si insa rucsacul, in care politistii au gasit un caiet pe care scria: „Lumea asta e stricata. Sunt intr-o alta lume”.

Maria Guraliuc Georgescu, in varsta de 29 de ani, si fiica ei de doar cinci luni, au fost gasite decedate in casa in care locuiau. Cel care a facut descoperirea a fost chiar sotul femeii, el gasind-o pe sotie injunghiata in gat si pe fetita cu capul zdrobit.

author avatar
Ionut Zgimbau
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger