AcasăNewsCriminalul de la Oneşti a făcut ameninţări chiar şi de pe patul...

Criminalul de la Oneşti a făcut ameninţări chiar şi de pe patul de spital. Care e noua lui ţintă?

morosan-gheorgheCriminalul de la Oneşti a făcut ameninţări chiar şi de pe patul de spital. Care e noua lui ţintă?

Cazul de la Onești, cu bărbatul care a omorât muncitorii care veniseră să muncească în apartamentul pe care-l pierduse în Instanţă, revine în atenţie. În rechizitoriul procurorilor sunt dezvăluite o serie de detalii șocante.

Avocatul Adrian Cuculis a făcut publice transcrierile înregistrărilor audio din salonul în care internat Gheorghe Moroșanu, autorul dublului omor de la Onești. Acesta, pe patul de spital, îi spunea polițistului care-l păzea că vrea să-l omoare și pe comandantul Poliției din Onești dar și familia și copiii acestuia.

Gheorghe Moroșanu suferă de tulburare de personalitate

Criminalul a spus că o să se răzbune pe șeful poliției din Onești, precizând că imediat ce va ieșit din spital va caută grenade pentru a-l ucide pe șeful poliției.

Mor de-mi pare rău, mă gândesc eu, de omul cela n-o să mă scap, de umbra lui n-o să mai scap niciodată în viața vieții mele! O să mă răzbun eu pentru asta! Promit că pe comandantul ăsta îl omor, pe el și pe copiii lui și pe nevastă-sa!

Ăla trebuia să moară, doamnă! Cum ies de aici mă duc să-mi caut pistol și să vezi câte gloanțe bag în el”, ar fi spus Gheorghe Moroșan.

Ucigaşul a fost detectat cu tulburare de personalitate – tulburare antisocială. Acum, Moroșan este cercetat pentru omor calificat după ce a sechestrat și ucis doi muncitori, în fostul său apartament.

Una dintre victime a decedat la faţa locului, iar a doua la spital, în urma plăgilor înjunghiate multiple.

author avatar
Andrei Ștefan
283 afisari

7 COMENTARII

  1. Aia nu ar fi rău. Nu pe săracii muncitori trebuia să-i hăcuiască….
    Pe milițai n-o să-i plângă nimeni. Ăia nu sunt oameni deci nu are cine să-i plângă.
    Când o să facă mai mulți ca ăsta poate se vor gândi mai bine „milițaii” și „prucurorii” la mizeriile înfăptuite!

  2. Cred ca n ai nici tu prea multa minte !! Cum n are nici criminalul !
    Daca politistii n ar fi pe strazi, cum te ai descurca ?? Nu zice nimeni ca nu exista si uscaturi, ca n fiece padure ! Dar nu cred ca esti prea sanatos la cap, cu aceasta postare !

    • @Vlad,
      Unde sunt pe străzi?
      În boscheți la umbră, să dea amenzi, nu-i pe străzi, pulică!

  3. @barbu ghe- ai ceva cu politistii, cu armata, in general cu toate structurile de ordine si siguranta. retrage-te in munti, tu cu ursii. si scapi de toate nemultumirile. Sa afirmi ca n o sa i planga nimeni pe militieni…… Demonstreaza multe. Esti atat de roman incat ai merita un premiu. Si ca sa te lamuresc complet, sunt militian de vreo 19 ani, si ce sa vezi? Nu sunt burtos, nu vreau sa ies la pensie cand voi indeplini stagiul minim, am drag de meserie chiar si atunci cand am de a face cu personaje pitoresti ca tine care detin adevarul suprem. Imi sunteti simpatici foc cei ca tine-voi stiti legile, voi aveti dreptatea, voi detineti adevarul absolut, aveti raspuns la toate, voi stiti si cum trebuie aplicata legea, sunteti economisti, doctori, ingineri, piloti de avioane, procurori, judecatori… Si inca o chestie- vezi ca suntem oameni si noi, la fel ca si tine banuiesc. Avem familii cu totii ca si tine banuiesc. Si are cine sa ne planga… Politistul este oglinda societatii din care provine. Suntem spagari? De ce dati spaga? De ce nu respectati legea? Nu ar fi mai simplu pentru toata lumea? Ma bucura totusi faptul ca nu sunt nevoit sa ma raportez la un individ ca dta cand cataloghez societatea. Important este sa vedem dincolo de uscaturi, ca tratamentul nu este preferential.

    • @Săracule cu duhul,
      Te supără adevărul? Ghinion. Da, asistatule, am ceva cu putorile inutile. Și în special cu armata și securiștii, cele mai inutile structuri! Cu paraziții, cu mafioții în uniforme. Cu alde Șoricii și hOprea. NU EU, DOAR, TOATĂ ȚARA!!! Nimeni nu vă iubește. Tuturor le este silă de voi, de prostia și ticăloșia voastră! De favorurile care vi le-au oferit puliticienii, de pensionările voastre la 45 de ani, de salariile uriașe nemeritate, de corupția voastră endemică.

      • Cu toata sinceritatea va spun ca imi este mila de dvs. Sanatate multa va doresc si mult noroc in toate

    • Nu merita sa intri in controverse cu unii care injura politistii, iar cand au o problema striga disperati : „Unde-i politia ??/” Deasemenea folosesc cuvantul de securist fara ca macar sa aiba idee de ce a insemnat si inseamna acesta.., Ce nu merite, nu se cade…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger