AcasăNewsCriminalul de la Arad a recunoscut tot: cum a ucis-o pe micuța...

Criminalul de la Arad a recunoscut tot: cum a ucis-o pe micuța Antonia? Motivul este halucinant

aradCriminalul de la Arad a recunoscut tot: cum a ucis-o pe micuța Antonia? Motivul este halucinant

Apar detalii șocante în cazul fetiței ucise de la Arad! Tatăl vitreg al micuței de 4 ani este criminalul. A recunoscut tot în fața procurorilor!

Potrivit unor surse judiciare citate de Antena3, bărbatul de 23 de ani ar fi omorât-o pe copilă pentru că era agitată. Criminalul ar fi spus la audieri că fata avea tot timpul chef de joacă, fapt care l-a enervat. Într-un moment de furie, acesta a dat-o cu capul de perete.

Când a văzut că fetița nu mai respira, bărbatul a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o. Ulterior, pentru că a văzut că tot nu își revine, a băgat-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine.

Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă. Inițial, le-a spus anchetatorilor că fetița ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit cu capul de podea.

Criminalul i-a spus mamei că fetița e la vecini

Mama a aflat, la întoarcerea acasă de la maternitate, că fetiţa ei, Antonia, se află în vecini, aşa că nu s-a îngrijorat de absenţa ei.

După ce procurorii au făcut publice imagini cu chipul fetiţei, o persoană a recunoscut-o şi s-a prezentat la Poliţie şi le-a indicat poliţiştilor că familia fetei locuieşte în cartierul Vlaicu din municipiul Arad. Luni seara, în jurul orei 21.00, poliţiştii au ajuns la locuinţa familiei.

Bărbatul urmează să fie arestat preventiv.

author avatar
Andreea Vlad
1.103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Canicula ne creşte substanţial factura la energie electrică. Cât plătim dacă ținem aerul condiționat deschis toată ziua

Temperaturile toride au făcut să crească vânăzile la aparatele de aer condiţionat. Românii care locuiesc la bloc n-au avut altă soluţie decât să-şi instaleze...

Nicuşor Dan anunță că l-a felicitat Ciolacu: „Mi-a spus că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului” – VIDEO

Continuă să apară ecouri ale alegerilor locale din 9 iunie. Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, câștigător al unui nou mandat în fruntea...
proger