AcasăNewsCriminalul a ”tras pe nas” înainte să ucidă

Criminalul a ”tras pe nas” înainte să ucidă

A ucis la ”comanda” unei icoane

Reținerea ciminalului din Făget scoate la iveală noi amănunte terifiante. Conform anchetatorilor, acesta a consumat un cocktail cu mai multe substanțe halucinoghene înainte de a ucide. Numărul victimelor pe care le-a lovit se ridică la șapte după ce chiar și un polițist a fost atacat de Ionel Boldea, de 33 de ani.

A ucis la comanda unei icoane

După prinderea bărbatului, analizele de sânge au scos la iveală faptul că acesta consumase un cocktail periculos, înainte de atacurile în urma cărora un om a murit şi șase au fost răniţi. Testul rapid ar fi ieşit pozitiv la cocaină, amfetamină şi marijuana. Pe de altă parte, unul dintre prietenii lui Boldea a povestit că el a ajuns în situația asta în urma mai multor experiențe.

Bucătarul ucigaș a lucrat în Germania

Acesta a declarat că nu a fost mereu violent și că, foarte probabil, anii petrecuți în Germania, unde lucra ca bucătar, l-au schimbat. ”A câștigat 11.000 de euro pe care i-a tocat la păcănele. A devenit consumator și dependent de droguri în timp”, ar fi spus amicul acestuia. Oamenii din Făget spun că între Ionel Boldea și familia atacată miercuri dimineața în zona parcului din Făget nu exista o relație,  nu se cunoșteau. Inițial, s-a crezut că atacatorul a lovit oameni la nimereală având halucinații. Deși anchetatorii nu au stabilit nicio legătură a călăului cu victimele, localnicii susțin că primele persoane atacate de Boldea erau părinții uneia dintre fostele iubite și că el s-ar fi răzbunat pentru relația  care s-a ”stricat” din cauza celor doi părinți. Când a fost reținut de polițișt el se afla la volanul unei maşini şi nu a opus rezistenţă când a fost oprit de un filtru de poliţie. Vizibil tulburat, bărbatul le-a declarat oamenilor legii că regretă ce a făcut şi că ”o icoană l-a îndemnat să comită faptele”. Individul le-a mai spus anchetatorilor că a stat ascuns într-un pom, iar când a fost prins voia să meargă acasă să facă un duș. Ucigașul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare.

author avatar
Ramona Feraru
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger