AcasăNews„Ucigașul a fost protejat ca să poată COMITE CRIMA”. Anchetatorii SAPĂ gropile...

„Ucigașul a fost protejat ca să poată COMITE CRIMA”. Anchetatorii SAPĂ gropile betonate din Casa Groazei

Anchetatorii sunt marți din nou la Casa Groazei din Caracal unde sunt gropile betonate despre care anchetatorii și comentatorii publici vorbesc de mai multe zile că ar trebui cercetate. În cadrul televiziunilor s-a anunțat că tocmai ce au început săpăturile asupra acestora, iar cineva a acuzat că autoritățile „l-au păzit pe criminal” pentru ca acesta să-și „ducă crima până la capăt”.

Este a cincea zi consecutivă în care se fac cercetări la locuința lui Gheorghe Dincă. Gropile betonate au rămas încă neatinse până în această zi, în ciuda faptului că este probabil ascunde și alte orori comise de Monstrul din Caracal. Pe lângă acestea, astăzi încep verificările asupra celor trei telefoane găsite în locuința criminalului. „Perchezițiile informatice” vor avea loc în prezența lui Gheorghe Dincă și a avocatului său.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
461 afisari

2 COMENTARII

  1. Alerta maxima!De la vladica la opina. De la parlamentarii PSD de Olt la Procuratura, Primarie,DIICOT, Politie si sefii acestora a caror scaune se clatina acum. Toti se straduiesc acum sa-l scoata pe Dinca criminal in serie cu circumstante atenuante, o boala care deocamdata nu a fost confirmta de vrun control psihologic. Se va face si testul cand va fi nevoie sa i se mai indulceasca pedeapsa.Participam la un scenariu bine pus la punct.A esuat incercarea lui Dinca care s-a declarat vinovat de cele doua crime chiar de a doua zi.Autoritatile statului locale nu au putut inchide cazul. Continuarea anchetei la presiunea mass media le-a dat peste cap planul.Acum insa sunt mai multi oficiali ai statului implicati si dai si lupta. Asha deodata dupa o noapte dormita de Dinca in arest a aparut politistul preferat. Cat de legala a fost intrevederea privata dintre cei doi in situatia in care era in desfasurare o ancheta? A fost inregistrata convorbirea de catre politist? Normal ar fi trebuit ca proba la dosar. Ce au discutat ca Dinca cel prabusit de tracasari a indicat imediat alte piste? Asha de mila fata de anchetator care l-a coplesit instantaneu.Si culmea s-a gasit un sac cu alte oseminte. Sau luat amprentele de pe sac?Posibil nu pentru ca maine aflam ca osemintele au fost puse in sac de catre anchetatori. Cimitirul este aproape de casa lui Dinca, sigur multe morminte parasite si la fel de sigur noaptea este lunga. Ii scotocesc acum si gropile betonate din curte. Pai daca a vut un Service acolo avea si astfel de gropi betonate. Din Italia s-a intors cu o tinichea de coanda. S-a trecut cu usurinta si peste aceasta. Sotia si fiica lui au spus ca acolo a avut un accident de munca, posibil si ca de aceea a parasit Italia. Sunt dansele martore in ,,procesul,, lui Dinca ? Acest caz pune in pericol multe persoane , becherii Romaniei.Chiar si reputatia Romaniei, a Presedintelui. Asa ca nu este vorba numai despre Dinca si Mihai traficanti de persoane.Este vorba si despre neglijenta autoritatilor staului implicate in acest trafic. De salariati ai institutilor de stat care au inchis ochii. Asha ca, biata doamna Consul de Bari si inca ceva zone

  2. …s-a trezit in mijlocul taraboiului. De acord Consulatul este in Bari de 2 ani dar Ambasada este la Roma dintotdeauna.Dl Gadea si ancheta jurnalistica a Antenei3 a luat-o prin surprindere. Regula este sa sune imediat la Bucuresti. Si asta a si facut. O informare detailata in teren nu a avut timp sa faca. Trebuiau trimise adrese oficiale iar raspunsul si la ei este ca la noi, minimum cateva zile.Pentru datele Top Secret alte proceduri.Alt timp de raspuns. Asha ca a dat un raspuns diplomatic.
    Sigur Dinca este implicat in mai multe infractiuni.Asha cum posibil este ca cele doua fete sa fie victimele lui. Dar chiar si asha toate autoritatile statului din Caracal care l-au protejat in acesti ani trebuie sa plateasca. Cu puscaria alaturi de el.
    Dupa condamnarea lui Dinca ma astept ca spinoasa problema a traficului de persoane si proxenetismului sa fie iar pusa sub pres.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger