AcasăNewsCriminalii, "scăpaţi" în libertate din cauza Tribunalului. Ce au omis să facă

Criminalii, „scăpaţi” în libertate din cauza Tribunalului. Ce au omis să facă

Doi bărbaţi condamnaţi la 13 ani de închisoare pentru tentativă de omor au fost lăsaţi în libertate pentru că Tribunalul din Arad nu a motivat decizia la timp.

Amuzant este că infractorii chiar şi-au recunoscut faptele.

E vorba despre doi oameni ai străzii

Doi oameni ai străzii l-au înjunghiat pe un alt bărbat fără adăpost, de la care au luat un telefon mobil și 30 de lei. Ei au fost condamnați inițial la 13 ani de închisoare.

Ulterior, Curtea de Apel Timișoara a dispus desființarea hotărârii și trimiterea cazului spre rejudecare pentru că Tribunalul Arad nu a motivat decizia la timp. Astfel, agresorii au fost lăsați în libertate, momentan.

Cei doi agresori și-au recunosut faptele în totalitate faptele. Judecătorii Curții de Apel Timișoara au desființat sentința Tribunalului Arad și au trimis cazul spre rejudecare pentru că hotărârea de condamnare a fost pronunțată fără a fi motivată.

author avatar
Andrei Ștefan
280 afisari

4 COMENTARII

  1. Asta e justitzea mea, pohta ce-am pohtit..Salarii mari ,pensiile mai mari decit salariile! Chiar 10.000 euro pe luna! Si mai vrem si respect!

  2. Institutiile nationale toate au pierdut increderea cetatenilor ! E nevoie de o mare resetare nationala. Doar ca nici adevarati barbati nu mai avem ! Confuzia de gen de la ei purcede.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger