AcasăNewsCRIME CARACAL: Primele schimbări privind apelurile la 112

CRIME CARACAL: Primele schimbări privind apelurile la 112

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat că măsurile de îmbunătățire a sistemului 112 incluse în raportul pe care îl va prezenta Raed Arafat vor fi implementate, dacă este nevoie, prin OUG și va fi convocat Parlamentul în sesiune extraordinară.

Foto Facebook

„Întrebați cum se pun în aplicare măsurile identificate de Raed Arafat în raportul său. După prezentarea asta, mergem pe OUG: Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară și mergem pe OUG pentru că este nevoie să câștigăm timp. Timpul nu ne iartă. Sunt cazuri peste cazuri. Trebuie să încercam să rezolvăm această problemă rapid”, a declarat Fifor.

Șeful DSU și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a anunțat că în raportul privind îmbunătățirea serviciului 112, care va fi prezentat miercuri premierului, vor fi incluse și informații privind sistemul AML care permite localizarea rapidă, dar și limitările acestuia.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
211 afisari

2 COMENTARII

  1. Mare branza sa bagi pe cei ce sparg caramizi in parc la urgente. Ai 10 ziua 10 dupamasa si 10 noaptea. Ei pot acoperii in 10 min un judet cu helicopterul din dotare. Vor putea aresta in conditii speciale pt 24 h apoi doar cu mandat.Localizarea s-o faca doar Sri poate au echipament mai bun.

  2. Ce la Smurd bagi asistenta de la nebuni sau medicul de scoala sau de familie aflat la cabana? Nu bagi echipe speciale de interventie rapida.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger