AcasăNewsCrima urmata de sinucidere in Primaverii

Crima urmata de sinucidere in Primaverii

Cristina Verona

In cazul celor doua femei gasite moarte in casa, in cartierul Primaverii, nu exista urme de efractie la usa sau la ferestre, nici urme de ravasire a apartamentului.  Principala ipoteza de lucru a criminalistilor este ca ziarista si-ar fi ucis mama, apoi s-a sinucis.

Cristina Verona

Cele doua victime sunt Elena Parvulescu (de 77 de ani) si Cristina Verona (de 44 de ani), mama si fiica. Potrivit legistilor, fiica Cristina Verona si-ar fi ucis mama, apoi s-a sinucis. Elena Parvulescu ar fi murit in urma unei asfixii mecanice prin obturarea orificiului oro-nazal si prin comprimare toracica. Cristina Verona a fost gasita spanzurata de calorifer.

Absolventa a Liceului „Zoia Kosmodemianskaia”, promotia ’85, si a Facultatii de Limbi si Literaturi straine din Bucuresti, Cristina Verona avea o experinta vasta in relatii publice si jurnalism. A fost redactor-sef la publicatiile „The Reader’s Digest” si „Elle”, director de PR la Grafitti BBDO Advertising si ofiter de informatii publice la ONU. Divortase de cativa ani si nu era implicata in vreo relatie. Alti apropiati spun ca, in ultimii ani, Cristina avusese multe deceptii sentimentale.

author avatar
eNational
764 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger