AcasăNewsCrimă tulburătoare în județul Maramureș. Bărbat găsit mort cu două cuțite înfipte...

Crimă tulburătoare în județul Maramureș. Bărbat găsit mort cu două cuțite înfipte în piept

politia

Moartea unui tânăr a revoltat o întreagă comunitate din județul Maramureș. Bărbatul a fost înjunghiat mortal de un localnic, în acest caz fiind deschisă o anchetă penală.

Victima are 35 de ani. Ea a fost găsită fără suflare, duminică dimineață, cu două cuțite înfipte în piept. Potrivit anchetatorilor, autorul crimei a fost identificat și reținut de Poliție. Pentru că i s-a făcut rău, criminalul a fost dus cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

S-au găsit urme de violență

Acesta i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit, chiar în preajma pălincăriei pe care aceasta o deținea. Un vecin a descoperit cadavrul și a anunțat poliția, transmite Antena 3. La fața locului s-a aflat și un procuror criminalist. Criminaliștii fac cercetări la fața locului și urmează să vină cei de la IML să-i facă necropsie.

Deocamdată nu se știe motivul crimei, însă ambii bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi izbucnit un scandal care a dus la această tragedie. În interior, s-au găsit urme de violență, semn că avusese loc o răfuială.

author avatar
Andreea Vlad
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger