AcasăNewsCrimă şocantă la Bistriţa: un bărbat şi-ar fi omorât soţia în faţa...

Crimă şocantă la Bistriţa: un bărbat şi-ar fi omorât soţia în faţa celor doi copii ai lor! Apoi, a postat imaginile pe net

politia-nu-treceti

O crimă înfiorătoare a zguduit, sâmbătă, judeţul Bistriţa-Năsăud. Un bărbat în vârstă de 34 ani şi-ar fi ucis soţia în vârsta de 33 ani în faţa celor doi copii ai cuplului.

Un gest cutremurător al omului, care a înfiorat, a fost cel al difuzării imaginilor de după crimă.

Bărbatul, rănit grav şi el

Tragedia a avut loc sâmbătă, 2 decembrie. Circumstanţele în care tânăra de 33 de ani, care locuia în municipiul Bistriţa, a murit nu au fost elucidate încă.

Poliţiştii care au intervenit au constatat că şi bărbatul este rănit. Acesta din urmă a fost angajat în armată, lucra în prezent ca șofer de TIR și abia revenise acasă din străinătate, spun apropiații.

Scandalul dintre cei doi soţi ar fi plecat de la gelozia bărbatului. Totul a degenerat într-o adevărată luptă cu cuțite, iar individul a ucis-o pe femeia de 33 de ani.

Toată scena s-ar fi petrecut în fața celor doi copii minori ai soților. După ce a ucis-o pe femeie, bărbatul nu a sunat la 112, ci a fotografiat trupul acesteia și a postat pe Internet poza.

Copiii, vârste de până la 10 ani

Cei doi ar avea împreună doi copii, o fată şi un băiat, niciunul mai mare de 10 ani.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor.

În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani.

În acest moment poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a anunțat Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.

author avatar
Andrei Ștefan
524 afisari

6 COMENTARII

  1. In alta parte am auzit ca femeia a incercat sa-l omoare si barbatul a reactionat , dar aici stirea este prezentata in stil woke , adica barbatul este de vina oricum .

    • asa e in tenis….intr-o alta zi o oaie a mancat o oaie….. ciobanul a luat pusca si seara s-a intors cu lupul mort!
      femeile sunt cele mai ticaloase animale de pe planeta…. nu exista javre mai mari…
      sa ai tu incredere intr-un animal care sangereaza o saptamana pe luna si nu moare…mmmm

      • o ”stire ” de acest gen data pe toate televiziunile , o femeie a fost batuta si data jos din senin de soferul autobuzului . in realitate , femeia era beata si ii dadea in cap cu umbrela soferului care conducea , adica pe dos .

  2. O tragedie ce-si va arata coltii in sperantele de viitor si psihicul copiilor. Doamne iarta-ma ..unde ajungem?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger