AcasăNewsCrima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv...

Crima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv 15 ani, suspecţi că au UCIS un bătrân de 81 ani

crima-politia-botosani Crima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv 15 ani, suspecţi că au UCIS un bătrân de 81 ani

Societatea, dar şi oamenii legii, sunt şocaţi de crima care s-a petrecut în localitatea Pogoanele, din judeţul Buzău, acolo unde un bătrân de 81 de ani ar fi fost ucis de 3 minori, de 9, 10 respectiv 15 ani.

De asemenea, şi motivul este incredibil: ar fi vrut să-i fure bicicleta victimei.

L-au bătut într-o vie

Anchetatorii susţin că minorii l-au prins pe octogenar într-o vie, departe de sat, și l-au bătut pentru a-i fura bicicleta. Fapta ar fi avut loc pe 22 spre 23 martie, într-o zonă din extravilanul localităţii.

Oamenii legii ar fi identificat urme pe mâini, semn că bărbatul a fost legat la un moment dat, dar ulterior a reuşit să scape. Cadavrul bătrânului a fost descoperit de un localnic din Căldărăști, care mergea spre cultura sa de viță-de-vie.

Când a fost găsit, brațele bătrânului erau lângă corp, semn că și-a desfăcut singur legăturile ori i le-au desfăcut agresorii înainte să fugă. Potrivit unor surse, victima avea pământ în gură și în pumni, indicii care le vor oferi procurorilor date despre modul în care bătrânul a fost omorât.

Copiii nu aveau antecedente

Ion Ştefan, asistent social în cadrul Primăriei Pogoanele, a declarat pentru Agerpres că cei trei minori nu aveau antecedente.

Sunt în legătură cu autorităţile care instrumentează cazul şi vreau să aflu dacă putem institui o măsură de protecţie pentru minori.

Mai mult de atât nu am ce să vă spun în momentul acesta. Copiii fac parte toţi din familii monoparentale, de-a lungul vremii nu au mai fost probleme legate de comportamentul copiilor”, a precizat asistentul social de la Primăria Pogoanele.

Bicicleta pentru care octogenarul a fost omorât în bătaie a fost găsită în curtea puștiului de 15 ani.

author avatar
Andrei Ștefan
749 afisari

14 COMENTARII

  1. „Societatea, dar şi oamenii legii, sunt şocaţi de crima…”
    Care p00la mea sunt aia oamini legii?

  2. Acesti copii cu muuulte drepturi! Nu-i poti atinge cu o privire, nu poti ridica vocea, de observatie- nicidecum! Profesorii si, in final, parintii nu mai au nicio putere asupra lor!
    Niste secaturi obraznice!

  3. In concluzie ,pe 2 din ei ii lasa liberi pentru ca nu au avut discernamant.
    Si daca ii dai „nas lu’ ivan, se suie pe balan”.
    O sa ii gasim tot in vie?
    Cum iau autoritatile masuri impotriva criminalilor minori?

  4. -pentru aia de 9 si 10 ani
    intr-o societate normala
    parintii primeau pedeapsa cu moarte

    -aluia de 15 ani
    o societate normala
    ii aplica pedeapsa cu moartea.

  5. domnilor sau tovarasi,trebuie urgent sa vedem ..unde am ajuns,si mai important….unde…mergem..

  6. Și probabil s-or găsi niște polițiști de rahat care să spună:” da sunt copii ,să îi lăsăm liberi.” Ar trebui închiși la școala de corecție iar cel de 15 ani în închisoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger