AcasăNewsCrimă sângeroasă între fraţi! Polițiștii, în stare de șoc: ce au găsit...

Crimă sângeroasă între fraţi! Polițiștii, în stare de șoc: ce au găsit la fața locului (VIDEO)

politiaCrimă sângeroasă între fraţi! Polițiștii, în stare de șoc: ce au găsit la fața locului (VIDEO)

O crimă de o cruzime uriașă a îngrozit o comunitate din judeţul Botoșani. O femeie, în vârstă de 32 de ani, şi-a ucis în bătaie fratele cu 11 ani mai mare, în urma unui atac violent. Bărbatul nu a avut nici o şansă să se apere, acesta fiind imobilizat la pat din cauza unei afecţiuni de sănătate.

Nenorocirea a avut loc în localitatea Guranda, comuna Durneşti. Alarma a fost dată chiar de mama celor doi frați! Din motive încă necunoscute, în familie a izbucnit un conflict. Fiica femeii a tăbărât asupra fratelui său. Îngrozită, bătrâna de 72 de ani a fugit la un bar din apropiere pentru a cere ajutor. Aceasta i-a spus proprietarului localului, poliţist de frontieră, despre agresiune, iar acesta a sunat imediat la 112, potrivit Monitorul de Botoșani.

În foarte scurt timp, la locuinţa celor trei a ajuns un echipaj de polițiști. Aceștia au rămas șocați de ceea ce au găsit. Femeia de 32 de ani încă îşi lovea cu sadism fratele, care era întins pe pat, inert şi într-o baltă de sânge. Deşi acesta era complet desfigurat, sora lui continua să îl lovească.

Agresoarea a fost internată la Psihiatrie

Agresoarea a fost imediat imobilizată de poliţişti! Aceasta ar fi în evidenţe şi cu afecţiuni psihice, să fie dusă la Secţia de Psihiatrie pentru a fi evaluată şi internată. Mama celor doi a suferit o cădere nervoasă, iar poliţiştii au fost nevoiţi să o imobilizeze şi pe ea. Ulterior un echipaj a preluat-o pe femeie pentru a o transporta la spital, unde urma să fie supravegheată de cadrele medicale pentru a fi calmată.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au descoperit la faţa locului mai multe obiecte cu care agresoarea şi-ar fi bătut victima. Printre acestea se numără un topor, o bărdiţă, o scândură, un băț, dar şi o pereche de papuci.

author avatar
Andreea Vlad
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger