AcasăNewsCrimă pasională la Turda? Un bărbat de 67 ani şi-ar fi înjunghiat...

Crimă pasională la Turda? Un bărbat de 67 ani şi-ar fi înjunghiat iubita de 29 ani, apoi s-ar fi spânzurat

O femeie şi un bărbat au fost găsiţi morţi într-un apartament din Turda. Femeia era pe podea, cu urme de sânge, iar bărbatul, spânzurat în baie.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmpla.

Bărbatul ar fi ucis-o

Din primele informații, se pare că un bărbat de 67 de ani și o femeie de 29 de ani au fost descoperiți morți într-un apartament, susţine Antena 3. Vecinii spun că bărbatul ar fi înjunghiat femeia, apoi s-ar fi spânzurat, fapt confirmat și de poliție.

”La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj – Detaşamentul Turda, despre faptul că au fost solicitaţi pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie şi cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil”, a transmis, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

author avatar
Andrei Ștefan
473 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger