AcasăNewsCrimă pasională la Timişoara? O studentă la Medicină, găsită moartă într-un apartament

Crimă pasională la Timişoara? O studentă la Medicină, găsită moartă într-un apartament

sursa foto: observatorulph.ro

Caz macabru la Timişoara: o tânără de 21 de ani, studentă la Medicină, a fost găsită moartă, într-un apartament. Poliția are un suspect principal.

Conform primelor informații din anchetă, tânăra ucisă avea 21 de ani, era din Baia de Aramă şi a murit după mai multe lovituri de cuţit.

Suspectul principal, iubitul ei

Tânăra ucisă avea 21 de ani, era din Baia de Aramă şi a murit după mai multe lovituri de cuţit. Suspectul principal este un tânăr din Caraş Severin, care a fost reținut de polițiști. El este fiul proprietarei apartamentului în care a fost găsită tânăra.

Anchetatorii spun ca cei doi erau împreună de anul trecut şi s-au certat foarte tare în ultimul timp. Cel mai probabil, tânăra a fost ucisă din gelozie.

Colegele au găsit-o moartă

Vineri, când celelalte două fete au venit acasă, au găsit ușa încuiată. Când au intrat în locuință au găsit-o pe Andreea întinsă pe un pat, fără viață, plină de sânge.

Colegele tinerei studente au cerut ajutor la 112. Un echipaj medical a sosit la fața locului, dar din nefericire nu au mai putut face nimic pentru tânăra.

Mai mult decât, se pare ca aceasta era decedată de mai multe ore. Au fost alertați și criminaliștii care au demarat cercetările.

Altfel, tot vineri, pe strada Cugir, de pe Calea Aradului din Timişoara, un bărbat aflat pe stradă l-a văzut pe amicul său căzut la pământ, în faţa blocului. S-a apropiat pentru a afla dacă acesta are nevoie de ajutor, însă era mort.

Imediat a sunat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au sosit poliţişii care au deschis o anchetă.

author avatar
Andrei Ștefan
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger