AcasăNewsCrima oribila la Calarasi - o familie a fost ucisa

Crima oribila la Calarasi – o familie a fost ucisa

Anchetatorii incearca sa puna cap la cap indiciile unei crime cumplite, victimele fiind doi batrani si fiica acestora.

Cele trei persoane au fost gasite fara suflare intr-o casa din Calarasi, seara trecuta. Din cate se pare, alarma ar fi fost data de un vecin, cel care ar fi si gasit trupurile fara suflare ale batranilor – de 80 si, respectiv, 82 de ani si al femeii – in varsta de 58 de ani. Toti trei ar fi sfarsit injunghiati.

Au fost alertati oamenii legii, care au deja un cerc de suspecti. Din cate se pare, ar fi vorba despre trei suspecti, toti in varsta de 17 ani, institutionalizati intr-un centru de plasament. Mai mult, din cate anunta televiziunile de stiri, se pare ca unul dintre minori ar fi fost in plasament chiar la familia ucisa.

Nu se stie inca vreun motiv care ar fi putut duce la gesturile de o violenta extrema.

166 afisari

1 COMENTARIU

  1. Autorii asasinatelor vor scapa usor din cauza legislatiei penale foarte permisiva.Asasinii fiind minori apoi se va gasi un avocat sa-i declare iresponsabili,fara discernamant si sub influenta drogurilor.Pana la urma se va constata ca mortii sunt de vina pentru ca nu trebuiau sa ia in adoptie iar dupa ce au renuntat la drogat trebuia sa rupa orice legatura cu asasinul principal.Daca asasinii stiau ce ii asteapta daca savarseau astfel de fapte cred ca nu le savarseau asa ca…Deja unul dintre asasini a fost transformat in martor,ma intreb de ce nu au fost declarati si ceilalti doi martori ca sa stim o treaba.In varianta in care victimele se puteau apara si mureau cei trei asasini o pateau mai rau decat drogatii,repet,vor scapa usor in loc sa fie condamnati pe viata sau mai rau ca in usa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger