AcasăNewsCrima ORIBILĂ la Alba-Iulia. Un tată şi-a ucis fiul de 1 an,...

Crima ORIBILĂ la Alba-Iulia. Un tată şi-a ucis fiul de 1 an, apoi s-a SPÂNZURAT!

O crimă înfiorătoare, urmată de o sinucidere, au avut loc la Alba-Iulia. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un copil de un un an și un bărbat de 27 de ani au fost găsiți spânzurați.

Primele informații arată că micuțul de un an ar fi chiar fiul bărbatului de 27 de ani. Acesta nu era căsătorit cu mama copilului și se pare că micuțul era cu tatăl din cursul zilei de sâmbătă, după ce mama ar fi plecat de acasă, susțin surse din Poliție.

Criminalul, frustrat că fusese despărţit de copil

Bărbatul s-a plâns în mesajul de „Adio” că nu își vede copilul de un an pe cât de mult și-ar dori și s-a arătat deranjat că fosta sa parteneră are o nouă relație.

Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viață mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu și toate astea mi-au fost furate. Deși am greșit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greșit în familie, alegerile mele greșite.

Experiența în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum crește și se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. (…) (pe) care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naștere de când s-a născut el în familie, Revelionul, ziua lui de naștere și botezul băiatului de care nu am știut și nu am fost invitat.

Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figura paternă lui D.? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest bărbat?

Cine e tatăl dacă îl întrebi pe D.? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic și stă în aceeași casă cu el?”, a scris bărbatul, care a încheiat astfel: „Încă pot alege”.

Mama copilului a anunţat Poliţia

După ce tatăl copilului a încetat să mai răspundă la sms-uri, femeia, îngrijorată, a sunat la poliție. Agenții au luat legătura telefonic cu bărbatul, care a dat asigurări că fiul său este bine și că poate da dovezi în acest fel.

Însă acesta a refuzat să spună unde se află, iar apoi nu a mai putut fi contactat. Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament.

Întrucât ușa de acces în locuința respectivă era blocată dinăuntru, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți morți, spânzurați, fiind luată în calcul ipoteza unei crime urmate de sinucidere.

author avatar
Andrei Ștefan
380 afisari

12 COMENTARII

  1. Majoritatea ziaricilor dar si televiziile au devenit niste hoitari, niste hiene împutzite, mâncātori de stârvuri pe care le consumā odatã cu kākatul. Poftā bunā, bā, calicilor!

  2. Cica s-ar fi patruns in apartament abia la ora 5, desi mama copilului instiintase politia inca de la ora 1. Adica s-a procedat cam ca in cazul de la la Caracal. Multumim politiei, isi merita pensiile speciale!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger