AcasăNewsCrimă oribilă în Slatina: și-a ciopârțit iubita cu un cuțit, apoi a...

Crimă oribilă în Slatina: și-a ciopârțit iubita cu un cuțit, apoi a sunat la 112

crimaCrimă oribilă în Slatina: și-a ciopârțit iubita cu un cuțit, apoi a sunat la 112 / foto: Adevarul.ro

O femeie în vârstă de 28 ani a fost omorâtă, miercuri, 31 mai, înainte de prânz, de către concubinul acesteia. După ce a comis oribila faptă, bărbatul a ieșit din bloc și a anunțat ce a făcut.

Evenimentul s-a întâmplat într-un bloc din Slatina, un bărbat de 51 ani aplicându-i concubinei sale mai multe lovituri de cuțit.

Bărbatul era orbit de gelozie

După ce a lăsat-o într-o baltă de sânge, individul a sunat la 112. Motivul crimei ar fi gelozia, conform anchetatorilor.

„La data de 31 mai, în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi ucis o femeie, într-un imobil de pe strada Armoniei, din municipiul Slatina. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

De asemenea, a fost identificat și un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii, care se află în custodia polițiștilor”, au comunicat reprezentanții poliției Olt.

Bărbatul a lovit-o pe tânără, în repetate rânduri, cu un cuțit găsit de anchetatori la fața locului, provocându-i deceseul. Moartea a fost violentă, au stabilit medicii legiști.

Bărbatul a fost preluat de polițiști.

author avatar
Andreea Vlad
380 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger