AcasăNewsCrimă oribilă în Neamț! Și-a înjunghiat fiicele gemene în inimă după o...

Crimă oribilă în Neamț! Și-a înjunghiat fiicele gemene în inimă după o ceartă cu soția

politiaCrimă oribilă în Neamț! Și-a înjunghiat fiicele gemene în inimă după o ceartă cu soția

Scene cutremurătoare au avut loc sâmbătă dimineață într-un apartament din Roman. Speriați de țipete, vecinii au alertat poliția.

Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au trăit un șoc! Două fetițe gemene zăceau într-o baltă de sânge. Cel care le-a înjunghiat a fost chiar tatăl lor, care a recurs la acest gest extrem în urma unui scandal cu soția sa.

Primul apel la 112 a fost efectuat în jurul orei 8.00. Martorii spun că romașcanul își agresa soția. Echipajul sosit la fața locului, prin forțarea ușii de acces, a pătruns în locuință și a găsit cele 2 fiice gemene ale autorului, în vârstă de 3 luni, înjunghiate, în zonă inimii, respectiv a abdomenului.

Cei 2 copii și soția au fost transportați de urgență la spital. Unul dintre copii a decedat.

Fetița rănită în stare gravă

Fetița rănită a fost dusă cu elicopterul la Spitalul de Copii din Iași, unde a fost operată. Micuța este stabilă, cu prognostic rezervat.

Șocul traumatic a fost sever, riscurile cele mai mari sunt cele legate de funcționalitatea organelor interne care au fost lezate – ficatul, intestinul. A venit cu stomacul în afara cavității abdominale, a declarat managerul spitalului de copii din Iași.

Fetița va fi ventilată mecanic până starea se va ameliora, a adăugat ea.

author avatar
Andreea Vlad
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger