AcasăNewsCrimă oribilă în Argeş! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul în...

Crimă oribilă în Argeş! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul în curtea unei biserici

politia-nu-treceti

Un episod absolut îngrozitor a avut loc duminică, în judeţul Argeş. Totul s-a întâmplat în curtea unei biserici: un bărbat şi-a ucis atât soţia, cât şi fiul adolescent.

IPJ Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din comuma Mihăiești, satul Drăghici, un bărbat și-a agresat soţia și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit. În urma agresiunii, ambele victime au decedat.

Criminalul a vrut să se sinucidă

Ucigaşul fără milă a încercat, apoi, să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. Poliţia a demarat o anchetă. Deocamdată nu există informaţii cu privire la motivele care au dus la gestul bărbatului.

De la ce a pornit conflictul? Bărbatul și-ar fi înjunghiat soția pe fondul unor înțelegeri, iar apoi și-a dat fiul adolescent cu capul de asfalt. Ulterior, omul s-a refugiat în biserică.

Mama băiatului a fost găsită cu gâtul taiat, în curtea bisericii din localitate. Din primele informații se pare că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă după comiterea celor două crime.

author avatar
Andrei Ștefan
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger