AcasăNewsCrima Organizata verifica niste plangeri socante: Abuzuri sexuale la gradinita

Crima Organizata verifica niste plangeri socante: Abuzuri sexuale la gradinita

Politistii si-au intetit patrularile prin gradinite

Opinia publica este bulversata de scandalurile sexuale din ultima vreme, care au loc practic pe banda rulanta. De la profesori acuzati de violarea sau seducerea propriilor eleve si pana la asistenti universitari care se relaxau cu imaginile pornografice ale unor bebelusi.

Politistii si-au intetit patrularile prin gradinite

Din pacate insa, nebunia nu se opreste aici. Conform informatiilor noastre, ofiterii brigazilor de combatere a crimei organizate au in lucru si cateva dosare in care victimele sunt copii de gradinita.

Grija maxima

Astfel, unele rude au semnalat ca micutii ar fi fost abuzati, uneori chiar de proprii parinti, iar educatoarele au stiinta de aceste fapte. Insa tinand cont de varsta extrem de frageda a posibilelor victime si de faptul ca nu se poate intocmi un dosar pornind de la eventualele declaratii ale acestora, politistii se vad nevoiti sa verifice la sange informatiile primite. In tot acest timp, au fost prevenite si centrele de protectie a copiiilor, daca va fi nevoie de asistenta psihologica, iar micutiii sunt atent monitorizati. Masurile de siguranta suplimentare luate in desfasurarea anchetelor sunt de inteles, oamenii legii luand in calcul si ca la mijloc ar pute fi vorba de incercari de razbunare. Sau, pur si simplu, de sesizari bine intentionate, dar care nu se dovedesc veridice. Oricum, pana la lamurirea zvonurilor, s-au intetit simtitor controalele si intalnirile organizate de politisti in unitatile de invatamant prescolar.

Florin Marcu

author avatar
eNational
623 afisari

1 COMENTARIU

  1. Extraordinar!!!!In ce tara traim?Cei care comit astfel de marsavii ar trebuii impuscsti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger