AcasăNewsCrima Organizata, cotata cu 15% la alegeri!

Crima Organizata, cotata cu 15% la alegeri!

In campanie, politicienii cauta prietenia liderilor clanurilor interlope

Inevitabilele schimbari de la conducerea Politiei Romane au bagat in alerta serviciile secrete si structurile anticoruptie. Care se tem ca diversi comandanti de inspectorate sau de la brigazile de combatere a criminalitatii organizate ar putea bate palma cu lideri politici.

In campanie, politicienii cauta prietenia liderilor clanurilor interlope

Miza electorala a unor eventuale amanari a cercetarilor desfasurate in dosarele penale privind capi ai clanurilor interlope este imensa, daca tinem cont ca ofiterii de informatii aproximeaza ca 15 %  din electorat poate fi manevrat de lumea interlopa.

Se schimba aliantele

Nu a fost campanie electorala in care sa nu izbucneasca scandaluri privind ajutorul cerut lumii interlope de nenumarati candidati care au semnat acest veritabil „pact cu diavolul” pentru a reusi sa castige alegerile. Si de aceasta data „zarurile” aproape ca fusesera aruncate, politicienii si liderii interlopi intelegandu-se deja cu privire la conditiile unei colaborari reciproc avantajoase. Cei din urma aducand nu doar voturile celor din gruparile pe care le conduc si a alegatorilor din zonele lor de influenta, dar bagand teroarea si in adeversarii politici ai aliatilor lor. Candidati care, la randul lor, obtineau de la sefii din Politie clementa pentru baietii nostri”, in puzderia de dosare penale in care acestia sunt implicati. Numai ca schimbarile de la varful politicii au dinamitat aliantele stabilite pina acum.

Eliberari suspecte

Iar cum in ultima vreme au avut loc zeci de eliberari suspecte din arest a unor temuti interlopi, dar si trageri de timp nejustificate in cercetarile ce ii privesc pe altii, Serviciile sunt in alerta, monitorizandu-i in aceste zile pe capii crimei organizate din  Ilfov, Calarasi, Ialomita, Teleorman, Constanta si Brasov,  judetele in care exista cele mai mari suspiciuni de „blat”.

author avatar
Catalin Tache
849 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca lucrurile sunt stau asa, e destul de grav, dar daca depinde de a obtine 15% din voturi de pe urma lor e chiar tragic. Asta de nota ca la noi clasa politica este execrabila si infecta.E clar ca nu pot convinge electoratul asa cum dau din plisc pe la TV.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger