AcasăNewsCrimă îngrozitoare la Iași! Bărbat ucis pentru un loc de parcare

Crimă îngrozitoare la Iași! Bărbat ucis pentru un loc de parcare

crima

O crimă îngrozitoare a avut loc în Iași. Un cetățean de origine arabă a omorât fără milă un localnic din cauza unui loc de parcare din zona Spitalului Sfântului Spiridon din oraș.

Incidentul a avut loc joi, 10 iunie, în apropierea Spitalului Sfântului Spiridon din Iași. Un cetățean arab a ucis un localnic, după ce s-au certat din cauza unui loc de parcare pe care amândoi voiau să își lase autoturismele, potrivit bzi.ro.

Martorii au chemat autoritățile la fața locului, dar și o Salvare și un echipaj SMURD. Din nefericirie, pentru victima în vârstă de 65 de ani a fost prea tâziu, aceasta decedând în timp ce medicii încercau să îi salveze viața.

Criminalul a devenit agresiv și cu polițiștii

Criminalul a devenit agresiv cu oamenii legii când a fost reținut. Din acest motiv, polițiști au fost nevoiți să apeleze la ajutorul mascaților pentru a-l putea imobiliza pe agresor. Trupele speciale prezente la locului incidentului s-au încătușat pe cetățeanul arab, acesta fiind dus la secție pentru declarații.

Bărbatul este acum acuzat de crimă și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă dacă va fi găsit vinovat pentru fapta sa. Bărbatul riscă nu mai puțin de 20 de ani de închisoare pentru ceea ce a făcut.

author avatar
Andreea Vlad
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger