AcasăNewsCrimă îngrozitoare la Bacău. Femeie ucisă de iubit sub privirea terifiată a...

Crimă îngrozitoare la Bacău. Femeie ucisă de iubit sub privirea terifiată a fetiței de trei ani

crimaCrimă îngrozitoare la Bacău. Femeie ucisă de iubit sub privirea terifiată a fetiței de trei ani

Crimă teribilă produsă în localitatea Câmpeni, județul Bacău. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubit în fața unuia dintre copiii cuplului.

Bărbatul de 27 de ani a comis oribila faptă fiindcă femeia care i-a dăruit două fetițe nu îl mai iubește. Acesta a decis să-i ia viața în fața fiicei lor în vârstă de trei ani. Potrivit apropiaților, victima se mutase din casa în care locuiau împreună de câteva săptămâni, nemaidorindu-și o relație cu el.

Astfel, femeia a luat fetița cea mică și a plecat la mama ei. Cei doi mai aveau o fetiță în vârstă de 5 ani. Pentru că nu s-a resemnat cu ideea despărțirii, bărbatul s-a dus să o viziteze în casa mamei, acolo unde s-au certat pentru mai mult timp.

La discuțiile dintre cei doi a participat și mezina familiei, care a ieșit și le-a spus vecinilor plângând că „tati a tăiat mami”. Imediat, oamenii au sunat la 112 pentru a interveni în cazul tragediei, însă din păcate, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața. La fața locului a fost solicitată o Ambulanță, dar medicii a declarat decesul.

Un tânăr și-a ucis tatăl și l-a ascuns în curtea casei

O altă crimă șocantă a avut loc tot în Bacău, acolo unde un tânăr de 22 de ani este acuzat că și-a ucis tatăl în bătaie, iar ulterior l-a ascuns în curtea casei, acolo unde fusese săpată o groapă pentru o toaletă în curte.

După fapta sa, bărbatul a fugit în pădure pentru a se ascunde de polițiști, însă acesta a fost găsit după trei zile de căutări. Băiatul a fost dus în fața procurorilor, iar acum se află după gratii, riscând până la 20 de ani de închisoare.

author avatar
Andreea Vlad