AcasăNewsCrima ingrozitoare in Pitesti! Un barbat a fost impuscat in fata blocului...

Crima ingrozitoare in Pitesti! Un barbat a fost impuscat in fata blocului in care locuia (VIDEO)

Un barbat din Pitesti si-a pierdut viata, dupa ce a fost impuscat chiar in fata imobilului in care locuia. Martorii spun ca victima a facut tot posibilul sa scape, dar a fost rapusa cu sase focuri de arma.

Noi informatii arata ca Ionel Radulescu a fost impuscat cu arma unui politist. Acesta din urma a fost retinut si se afla in prezent la audieri.

Incidentul a fost anuntat la 112 de catre un localnic din cartierul pitestean Prundu. Pistolul cu care s-a tras este unul de noua milimetri, fiind incarcat cu cartuse cu glont. Barbatul in varsta de 36 de ani nu a mai putut fi salvat.

Anchetatorii spune ca motivul crimei ar putea fi un conflict mai vechi, pe care victima il avea cu asasinul. Surse din randul anchetatorilor vorbesc despre o bataie intre Ionel Radulescu si alti doi indivizi, care ar fi avut loc in urma cu cateva zile. Atunci barbatul ar fi  fost amenintat cu moartea. Acesta din urma facea parte din lumea interlopa din Pitesti, arata Antena 3.

„S-au tras mai multe focuri cu o armă pe care noi am identificat-o şi pare a fi de calibrul nouă milimetri. Este o arma cu glont, o arma letala. Sunt cateva tuburi trase pe jos… s-au tras in doua reprize cate doua trei focuri”, a spus procurorul de caz Ion Anghelescu.

[youtube]00n-XzXUQn0[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
2.625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger