AcasăNewsCrimă înfiorătoare, la Balş: ar fi secţionat gâtul unei femei, pe trotuar!

Crimă înfiorătoare, la Balş: ar fi secţionat gâtul unei femei, pe trotuar!

banda-politieCrimă înfiorătoare, la Balş: ar fi secţionat gâtul unei femei, pe trotuar!

Scene de groază în oraşul Balş, judeţul Olt. Un bărbat în vârstă de 41 de ani este acuzat de tentativă de omor după ce ar fi secţionat gâtul unei femei cu o lamă de ras.

Suspectul a fost reţinut de procurori şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, a informat, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Victima, părăsită pe totuar

O femeie care prezenta leziuni la nivelul gâtului a fost găsită în dimineaţa zilei de 5 iulie pe trotuarul unei străzi din oraşul Balş, ea fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Poliţiştii şi procurorii s-au mişcat rapid, iar luni seara procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 41 de ani. Bărbatul o acuzase pe femeia pe care ar fi agresat-o de faptul că i-ar fi sustras un telefon mobil şi suma de 400 de lei.

Ce a anunţat Parchetul?

În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 05.07.2021, în timp ce se aflau pe trotuarul străzii Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, judeţul Olt, persoanei vătămate Ş.P. în vârstă de 35 ani, din aceeaşi localitate, i-a fost secţionat gâtul cu o lamă, de către inculpatul C.V., mobilul fiind reprezentat de faptul că acesta o acuzase că îi sustrăsese în prealabil suma de 400 de lei, precum şi un telefon mobil.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt rezultă că persoana vătămată Ş.P. prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse la data de 04/05.07.2021, prin lovire cu sau de un corp dur şi lovire cu un corp tăietor”, se precizează într-un comunicat al Parchetului.

Femeia va necesita îngrijiri medicale vreme de cel puţin o lună. Bărbatul reţinut nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii pentru care este inculpat, însă, la locuinţa lui, a fost găsită, în urma unei percheziţii, o jumătate de lamă de ras impregnată cu o substanţă brun roşcată cu aspect de sânge.

author avatar
Andrei Ștefan