AcasăNewsCrima infioratoare in Sectorul 3: Barbat batut, talharit si spanzurat

Crima infioratoare in Sectorul 3: Barbat batut, talharit si spanzurat

Apartamentul barbatului gasit spanzurat si batut intr-un apartament din sectorul 3 Bucuresti era ravasit. Anchetatorii au reluat, miercuri dimineata, cercetarile la fata locului, in incercarea de a gasi indicii care sa-i conduca la identificarea eventualilor agresori. Ei banuiesc ca asasinii au si talharit victima.

Un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani ar fi fost ucis in apartamentul sau din Sectorul 3 al Capitalei in urma cu doua zile, cadavrul sau fiind gasit marti dupa-amiaza in locuinta ravasita, informeaza Mediafax.

Autoritatile au fost sesizate, marti dupa-amiaza, ca un barbat a fost gasit mort in apartamentul sau din strada Alexandru Vlahuta, in Sectorul 3 al Capitalei, potrivit Politiei Capitalei. La fata locului au mers un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, ofiteri ai Serviciului Omoruri si Criminalistic din Politia Capitalei si un medic legist.

Barbatul, in varsta de 49 de ani, a fost gasit in sufragerie, spanzurat si avand urme de violenta pe tot corpul. Potrivit medicului legist, el ar fi murit cu o zi inainte sa fie gasit. De asemenea, apartamentul victimei era ravasit, anchetatorii suspectand ca autorii crimei l-au si talharit pe barbat.

Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei, care va stabili daca barbatul a murit din cauza loviturilor sau prin spanzurare. Din cauza conditiilor improprii, cercetarea la fata locului a fost intrerupta marti seara si reluata miercuri dimineata.

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri, pentru omor deosebit de grav si talharie.

 

710 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger