AcasăNewsCrimă înfiorătoare în Olt. Un bărbat și-a ucis partenera de viață, după...

Crimă înfiorătoare în Olt. Un bărbat și-a ucis partenera de viață, după ce a lovit-o cu o secure

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat a ajuns în custodia poliției, după ce partenera sa de viață, o femeie de 42 de ani, a murit în condiții crunte.

Bărbatul a fost reţinut de către oamenii legii din Olt, după ce şi-a omorât partenera de viaţă, pe care ar fi lovit-o cu o secure în zona capului. Agresiunea cu urmări tragice a avut loc în oraşul Piatra-Olt.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au anunţat, miercuri, că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seara, despre faptul că, la o locuinţă de pe strada Victoriei, din oraşul Piatra-Olt, un bărbat ar fi lovit o femeie cu securea în zona capului, potrivit stirileprotv.ro.

Ce au stabilit polițiștii în urma primelor verificări

Oamenii legii au început cercetările în acest caz. Și au stabilit ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns ca bărbatul în vârstă de 34 de ani să o lovească pe partenera sa de viață cu o secure.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârşcoveni, judeţul Olt”, au precizat poliţiştii.

Oamenii legii au transmis că, în urma agresiunii, femeia a decedat. Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru ca medicii legiști să facă necropsia.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru omor calificat, potrivit sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
276 afisari

4 COMENTARII

  1. Unii militieni omoara schingiuind cu arme tacute interzise (ELF, DEW etc) romani in propria lor locuinta. Fiind vanati ca animalele! Si este Politia Romana, serviciul investigatii speciale criminale! Totul regizat in cele mai mici detalii!
    Experimente pe oameni in secolul 21! Numesc ei preventie criminala si investigatii!
    Dar si cand o sa faca Dumnezeu dreptate atunci tot arsenalul lor este zero barat! Stiu ei care!
    Acest mesaj este doar pentru informarea romanilor, sa afle cu ce se ocupa politia romana! Dar nu numai! Au si altii tehnologii naziste si le folosesc pe romani! Mizerabil ce se petrece in secolul 21 pe oameni!
    Militienilor o sa vina si plata lui Dumnezeu pentru voi! Sa nu descurajati!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger