AcasăNewsCrimă horror în scara unui bloc din Bucureşti. O femeie de 56...

Crimă horror în scara unui bloc din Bucureşti. O femeie de 56 ani, înjunghiată mortal!

Administratorul unui bloc din Sectorul 2, o femeie de 56 de ani, a fost ucisă joi seara, în interiorul blocului, de către un bărbat de 57 de ani.

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii Secției 9.

Criminalul, identificat

Oamenii legii l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, acesta fiind imobilizat și condus la sediul subunității.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”, transmite, joi seara, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Crimă pasională la Timişoara

Reamintim de cazul macabru de la Timişoara: o tânără de 21 de ani, studentă la Medicină, a fost găsită moartă, într-un apartament. Tânăra ucisă avea 21 de ani, era din Baia de Aramă şi a murit după mai multe lovituri de cuţit.

Poliţiştii l-au suspectat din prima pe un tânăr din Caraş Severin, care a fost reținut de polițiști. El este fiul proprietarei apartamentului în care a fost găsită tânăra.

Anchetatorii spun ca cei doi erau împreună de anul trecut şi s-au certat foarte tare în ultimul timp. Cel mai probabil, tânăra a fost ucisă din gelozie.

author avatar
Andrei Ștefan
298 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger