AcasăNewsCrimă HORROR în judeţul Cluj! Soţul a scos-o, pe semnătură, de la...

Crimă HORROR în judeţul Cluj! Soţul a scos-o, pe semnătură, de la Psihiatrie. Au urmat clipe de groază, în faţa copilului de 3 ani

crima

Un episod desprins parcă din filmele de groază a avut loc în localitatea Dezmir, de lângă Cluj-Napoca, vineri seară. O femeie și-a ucis soțul după ce acesta tocmai o eliberase, pe semnătură, de la Psihiatrie.

Crima ar fi avut loc în fața copilului de trei ani al celor doi.

Soţul marinar, ucis de femeia pe care o iubea

Totul s-ar fi întâmplat în curtea casei celor doi, chiar în fața mezinului familiei, în vârstă de trei ani. Cea care a făcut descoperirea îngrozitoare a fost chiar fiica celor doi. Soțul femeii era marinar de profesie și era plecat adesea în curse lungi.

În urmă cu câteva zile, bărbatul s-a întors acasă, după ce soția sa ar fi avut o criză de nervi și ar fi ajuns la Psihiatrie. Ironia sorții face ca el să fi fost cel care a semnat pentru ca femeia să fie externată.

Copiii au rămas în grija rudelor

Femeia este cunoscută ca având probleme psihice. Cei doi au trei copii împreună, iar acum, aceștia sunt la o rudă a bărbatului ucis. Acum, mama micuţilor este acuzată de omor și a fost reținută, iar cercetările continuă în acest caz.

Trebuie intervenit pe legea sănătății mintale, legea bolnavului psihic care ne păcălește cu trimiterea acestuia după ce e scos din criză, în ambulatoriu, acasă pe semnătura membrului familiei”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

author avatar
Andrei Ștefan