AcasăNewsCrimă HORROR în judeţul Cluj! Soţul a scos-o, pe semnătură, de la...

Crimă HORROR în judeţul Cluj! Soţul a scos-o, pe semnătură, de la Psihiatrie. Au urmat clipe de groază, în faţa copilului de 3 ani

crima

Un episod desprins parcă din filmele de groază a avut loc în localitatea Dezmir, de lângă Cluj-Napoca, vineri seară. O femeie și-a ucis soțul după ce acesta tocmai o eliberase, pe semnătură, de la Psihiatrie.

Crima ar fi avut loc în fața copilului de trei ani al celor doi.

Soţul marinar, ucis de femeia pe care o iubea

Totul s-ar fi întâmplat în curtea casei celor doi, chiar în fața mezinului familiei, în vârstă de trei ani. Cea care a făcut descoperirea îngrozitoare a fost chiar fiica celor doi. Soțul femeii era marinar de profesie și era plecat adesea în curse lungi.

În urmă cu câteva zile, bărbatul s-a întors acasă, după ce soția sa ar fi avut o criză de nervi și ar fi ajuns la Psihiatrie. Ironia sorții face ca el să fi fost cel care a semnat pentru ca femeia să fie externată.

Copiii au rămas în grija rudelor

Femeia este cunoscută ca având probleme psihice. Cei doi au trei copii împreună, iar acum, aceștia sunt la o rudă a bărbatului ucis. Acum, mama micuţilor este acuzată de omor și a fost reținută, iar cercetările continuă în acest caz.

Trebuie intervenit pe legea sănătății mintale, legea bolnavului psihic care ne păcălește cu trimiterea acestuia după ce e scos din criză, în ambulatoriu, acasă pe semnătura membrului familiei”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

author avatar
Andrei Ștefan
537 afisari

11 COMENTARII

  1. Numai atentie la formularea si posibilitatile de interpretare!Sa nu devina psihiatria o arma ca in trecut cand puteau retine si trata fortat persoane indezirabile politic sau din interes(mosteniri,inlaturarea din posturi pt.a favoriza pe cineva,etc.)

  2. „Trebuie intervenit pe legea sănătății mintale, legea bolnavului psihic care ne păcălește cu trimiterea acestuia după ce e scos din criză, în ambulatoriu, acasă pe semnătura membrului familiei”, a declarat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

    -sa-l pacaleasca legea aia IN FAMILIE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger