AcasăNewsCrimă dublă la Bran: un pompier SMURD şi soţia lui, găsiţi cu...

Crimă dublă la Bran: un pompier SMURD şi soţia lui, găsiţi cu capetele zdrobite în casă

Crimă dublă la Iaşi: ucigaşul a ucis o femeie și un bărbat, în urma unui conflict. Fapta îngrozitoare s-a petrecut în satul Şimon, Bran. Totul ar fi pornit în urma unei altercaţii între cei doi bărbați.

Bărbatul decedat, în vârstă de 38 de ani, lucra la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă de la Moieciu. Se căsătorise anul trecut.

Conflictul ar fi pornit de la o bucată de pământ

Un bărbat și soția lui au fost găsiți morți în casă. Suspect de comiterea crimei este o rudă a celor doi.

Mai exact, un văr al pompierului, iar motivul acestei duble crime ar fi o bucată de teren din cauza căreia aceștia se certau.

I-a găsit o cumnată

Nicu si Alexandra au fost găsiți morți în casă de către o cumnată. Victimele sunt un pompier de la SMURD Moeciu și soția acestuia, asistentă la Spitalul de Copii din Brașov.

Nicu avea 38 ani, iar Alexandra 32. În august 2022, făcuseră nuntă.

author avatar
Andrei Ștefan
614 afisari

9 COMENTARII

  1. Ce are IASI cu BRAN ? Autorul articolului era dupa un chef ? In redactie nu verifica nimeni inainte de „tipar ” ?
    HALAL PRESA !

    • Pentru Andrei Stefan e totuna. De cind tot le zic celor de la National ca baiatul asta trebuia sa aiba alta meserie, nu pe cea de ziarist… e grav certat cu limba romana, cu logica, cu atentia.

  2. Andrei Stefan ziarist cu diploma obtinuta la Facultatea de Aragaze si Butelii de la Spiru Haret, sectia Gaze Lichefiate la Rece.

  3. Cînd î-și bagă dracul coada.
    Pămîntul n-a fost îm proprietate privată așa cum e acum de nici 200 de ani la noi, de 400 de ani la englezi (vezi „enclosure”). În afara bătăturii unde era casa și grădina pămîntul era al satului, se lucra în devălmășie.
    Cînd se dădea o moșie cuiva aceasta presupunea doar că domnitorul da cuiva anumite dări pe care le strîngea de pe acea moșie sau toate. La început era pe o durată determinată dar, cu timpul, au ajuns pe viață și, mai apoi, ereditare. Niciodată moșia nu a cuprins nici pămînturile și nici oamenii de pe acea moșie pînă nu de curînd.

    • oarecum:
      -„moshia” era pt. protejarea casei,
      a aparut ca o necesitate,
      vecinu intra ca bursucu la veveritza….
      asa a aparut gardu,zidu si shantzu cu apa;azi e cu video in infraroshu,senzori de mishcare…..
      cazu asta e clar,
      cei 2 „eroi ai pandemiei” s-au intins cu provocarea cam mult.

  4. Si ce daca era pompier pompierii sint ca si militarii maninca banii publici si nu fac nimic vrajeala multa

  5. Apar noi detalii în cazul dublei crime de la Bran. Presupusul criminal al celor doi soți a lăsat un bilet în care își explică fapta.

    Potrivit Antena 3, anchetatorii au dezvăluit că au găsit o bucată de hârtie, în care presupusul criminal și-ar fi justificat uciderea celor doi soți, ambii în vârstă de 38 de ani.

    ”Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris postfactum”, declară Radu Adrian, prim procuror Parchetul Tribunalului Brașov.

    De asemenea, anchetatorii iau în calcul și ipoteza existenței unui al doilea suspect, după ce în locuința sa au fost descoperite amprente și urme de încălțăminte ale unei persoane necunoscute.
    Dubla crimă ar avut loc după o altercație

    Surse neoficiale spun că ar fi avut loc o altercație între victimă și vărul bărbatului ucis, din cauza unui teren, în urma căreia s-a produs decesul celor doi soți .

    Tragedia s-a produs în noaptea de 15/16 ianuarie. Ruda victimelor s-a înarmat cu un cuțit și un topor apoi a intrat peste cei doi soți în casă. A spart geamul uneia dintre ușile de acces. Procurorii și polițiștii de la omoruri au făcut cercetări până luni seara în jurul orei 21.30. Inclusiv criminalul a fost audiat.

    În urma anchetei procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt, citează ziare.com: „În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon.

    În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor.

    Față de inculpatul P.I.D. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunile de violare de domiciliu şi omor calificat, prevăzute de art.224 alin.1,2 Cod Penal și art.189 alin.1 lit.f Cod Penal.”

    Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

    Etichete: suspect , crima de la bran , detalii ,gunoaie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger