AcasăNewsCrima din Roman, detalii terifiante. Ucigașul a fost reținut, dar anchetatorii nu-l...

Crima din Roman, detalii terifiante. Ucigașul a fost reținut, dar anchetatorii nu-l pot audia. Care este motivul

criminalCrima din Roman, detalii terifiante. Anchetatorii, despre ucigaș

Crimă șocantă în Roman, județul Neamț, sâmbătă dimineață. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiicele gemene în vârstă de trei luni. Unul dintre bebeluși a murit la spital.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reţinut după ce şi-a înjunghiat fiicele, dar nu poate fi audiat. „Bărbatul a fost adus în vederea audierii, însă procedura propriu-zisă nu a început. Este în stare de şoc, nu a putut articula niciun cuvânt, doar mormăie”, a explicat procurorul Marius Ianuş, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, conform Libertatea.

Bărbatul trebuia internat la psihiatrie

Potrivit vecinilor, bărbatul ar fi suferit de depresie după un tratament pentru slăbit. Un alt vecin susține că tatăl fetițelor, care lucra la o firmă de termopane, ar fi rămas fără serviciu în ultima perioadă și că ar mai fi avut episoade de cădere nervoasă.

„A fost soacra-sa acum o săptămână la soacra mea și a povestit un pic problemele, nu prea a vrut să spună. Cică l-ar fi găsit cu cuțitul la gât prin bucătărie și i-ar fi spus că dacă moare el să aibă grijă de părinții lui. Deci el ceva probabil că a avut în cap”, a spus vecinul.

O altă femeie din bloc spune că a auzit cum mama gemenelor și-a luat fiul cel mare de mână și a fugit la o vecină să ceară ajutor.

Ulterior, când a ieșit din bloc, i-ar fi văzut pe părinții tatălui criminal când stăteau pe o bancă, iar unul dintre ei ar fi spus: ”ai văzut că trebuia să fie internat”. „Deci părinții știau ceva, era o depresie. Îmi pare rău, păreau oameni deosebiți”, a spus femeia.

Anchetatorii au precizat că bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul comiterii faptei şi nici nu fusese în atenţia poliţiştilor cu vreo acţiune violentă.

author avatar
Andreea Vlad
581 afisari

1 COMENTARIU

  1. Monstrule, locul tau este la Balamuc in camasa de forta cu socuri electrice si trepanatie pe creier. Cel mai bine ti-ar sta pe scaunul electric pentru ceea ce ai facut! Si apoi SA MERGI IN IAD UNDE SA FIERBI IN SMOALA PENTRU ETERNITATE!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger