AcasăNewsCrimă din răzbunare în Austria. O româncă și fiul ei, loviți intenționat...

Crimă din răzbunare în Austria. O româncă și fiul ei, loviți intenționat cu mașina când ieșeau din parc

accidentCrimă din răzbunare în Austria. O româncă și fiul ei, loviți intenționat cu mașina când ieșeau din parc

Un accident deosebit de grav a îngrozit locuitorii orașului Villach din Austria. O femeie din Maramureș și băiatul ei, în vârstă de cinci ani, au fost omorâți intenționat cu mașina în timp ce ieșeau din parc.

Tragedia a avut loc sâmbătă seară, 29 ianuarie, transmite Antena 3. Polițiștii au deja un suspect! Dacă inițial au crezut că este vorva despre un accident rutier, încheiat foarte urât, odată ajunși la fața locului, oamenii legii și-au dat seama că au de-a face cu o crimă oribilă.

„Ziua s-a încheiat cu un moment teribil. La fața locului se aflau elicoptere, poliție și pompieri. Un șofer a lovit doi oameni care, din păcate, nu au supraviețuit”, a precizat Ulf Reisinger, localnic și vecin cu victima. Ulterior, el a adăugat șocat: „Din păcate, temerile mele s-au adeverit. Victimele care au murit în accidentul de ieri din Villach sunt vecina mea și fiul ei în vârstă de 5 ani”, notează BBC724.

Șoferița și victima împărțeau același bărbat

La volan ar fi fost o femeie din București, care circula cu peste 100 km/h pe o stradă în care viteza maximă de circulație este 30 km. Victima de 43 de ani ar fi fost căsătorită cu un austriac de care a divorțat acum doi ani.

Acesta din urmă ar fi avut o relație cu șoferița din Capitală, de care s-a despărțit ulterior. Bucureșteanca bănuia că bărbatul s-a întors la fosta soție și ar fi vrut să se răzbune.

Șoferița romanca a fugit, dar a fost găsită ulterior în urma unor percheziții. Anchetarorii urmează să stabilească în ce condiții s-a produs accidentul și cine a fost de fapt de vină.

author avatar
Andreea Vlad
587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger