AcasăNewsCrima de la Oneşti. Ucigaşul, detubat. A fost înconjurat imediat de poliţişti!

Crima de la Oneşti. Ucigaşul, detubat. A fost înconjurat imediat de poliţişti!

Gheorghe MoroşanCe PEDEAPSĂ a primit criminalul de la Onești, după ce a UCIS doi muncitori. Judecătorii i-au dat cât de mult s-a putut!

Gheorghe Moroşan, autorul dublului asasinat de la Oneşti, a fost detubat, este stabil din punct de vedere medical şi ar urma să fie transferat în alt spital care are o secţie de reanimare non-COVID cu un loc disponibil.

Ce au anunţat medicii?

Din punct de vedere medical, are tot suportul pe care noi îl putem oferi unui pacient. Şi din punct de vedere uman, este un pacient, un om pe care trebuie să îl tratăm, indiferent de sentimentele noastre.

A fost detubat, poate vorbi. Pacientul, momentan, este stabil, dar există posibilitatea de a apărea complicaţii post-operatorii. Vă daţi seama, au fost nouă orificii, au fost leziuni produse de aceste bile de cauciuc, care se pot infecta.

Are nevoie de investigaţii suplimentare, are nevoie de un CT abdominal, el trebuie investigat în continuare şi susţinut post-operator. Are leziuni superficiale, dar multe.

După extragerea bilelor de cauciuc, medicii chirurgi au constatat că nu au fost atinse organe vitale. Suntem spital suport-COVID, avem doar două locuri pentru pacienţi non-COVID, iar adresabilitatea la spitalul nostru este foarte mare.

Va fi transferat în momentul în care vom obţine un aviz de la un spital care are o secţie de reanimare non-COVID şi are un loc disponibil„, a declarat medicul Ana Maria Băncescu.

Criminalul este cardiac

ărbatul le-ar fi spus medicilor, înainte să fie operat, că este cardiac şi se află sub tratament. De asemenea, el le-a mai spus că nu a fost în evidenţa vreunui medic psihiatru şi nu a luat niciodată vreun tratament psihiatric.

Directorul Spitalului din Oneşti a menţionat că acesta este păzit în permanenţă de patru poliţişti, doi care stau în salonul unde este internat şi doi afară.

Gheorghe Moroşan are patru condamnări la activ, în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor.

author avatar
Andrei Ștefan
517 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger