AcasăNewsCrima de la Giurgiu si prostitutia din Romania

Crima de la Giurgiu si prostitutia din Romania

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Tragicul eveniment petrecut la Giurgiu, in care un sportiv american si-a pierdut viata, este strans legat de fenomenul nelegalizat al prostitutiei care, din pacate, se practica cu succes in Romania, in special prin cluburile de noapte.

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Analizand informatiile cunoscute, pana in momentul de fata, constatam ca altercatia, care a condus la loviturile cauzatoare de moarte, a survenit ca urmare a unui gest, oarecum nevinovat, al sportivului american, care si-a pus sapca pe capul unei tinere, in timp ce aceasta dansa pe ringul clubului. Urmarea o stim cu toti si, din pacate, a avut ca finalitate lovirea lui Hardy Chauncey, de catre un amic al fetei, iar pumnul acestuia a cauzat, in final, decesul americanului.

In filmele americane vedem, destul de des, faze similare, insa in viata reala, de peste ocean, sunt aproape inexistente si oricum nu au niciodata astfel de motivatii stupide! Explicatia este simpla si anume aceea ca patronii cluburilor, chiar si ai celor de striptease, au angajati bodiguarzi profesionisti si mai ales instruiti sa avertizeze clientii ca nu au voie sa interactioneze cu fetele, care sunt foarte atragatoare si de cele mai multe ori, sumar imbracte. Daca un client mai vesel incalca regula este scos, fara menajamente, in afara localului. La noi, din dorinta de-a se face cat mai mult profit, se accepta prezenta femeilor care vin special pentru a fi “agatate”, fapt pe care si strainii il afla relativ repede si care face, de multe ori, ca si fetele venite doar sa se distreze si sa danseze, sa fie confundate cu cele, care din proprie initiativa sau impinse de proxenetii lor, au venit la “serviciu”.

Reapare pe tapet legalizarea prostitutiei in Romania, masura care ar putea indeparta aceasta indeletnicire de localurile serioase, unde oamenii doresc sa vina doar sa asculte muzica si danseze si ar da posibilitatea celor care cauta si altfel de distractii sa le gaseasca in locuri special amenajate unde, daca-si aleg o fata, sa nu mai existe riscul sa deranjeze pe cineva si nici sa se ajunga la situatii regretabile, ca cea in care Hardy Chauncey si-a pierdut viata !

author avatar
Silviu Ionescu
1.212 afisari

1 COMENTARIU

  1. cCe pot sa sun,este o chestie urata pentru noi romanii,da !!!!!! pentru a da o lege ffff aspra in asemenea situatii,iar cel care a comis fapta sa fie pedepsit!!!!nu sa fie scapat din nu stiu ce motive…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger