AcasăNewsCrima de la Arad! Au apărut primele imagini cu tatăl vitreg în...

Crima de la Arad! Au apărut primele imagini cu tatăl vitreg în timp ce transporta trupul fetiței în geamantan

aradCrima de la Arad! Au apărut primele imagini cu tatăl vitreg în timp ce transporta trupul fetiței în geamantan

Au apărut primele imagini din ziua în care Antonia, fetița de patru ani din Arad, a fost ucisă de tatăl său vitreg.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, bărbatul este surprins cum transporta geamantanul în care se afla corpul neînsuflețit al copilei care, ulterior, a fost găsit pe câmp de câinele unui trecător.

Imaginile au mai surprins un lucru șocant: fratele mai mic al fetiței ucise, în vârstă de 3 ani, îl însoțea pe bărbatul care ducea pe câmp trupul lipsit de viață. Cel mai probabil, a asistat și la incendiere.

Acum, băiețelul care a asistat la crimă este în stare de șoc, iar specialiștii spun că recuperarea acestuia va fi una extrem de grea. Criminalul a recunoscut și în fața anchetatorilor scenele teribile.

Fetița a murit în urma unei lovituri la cap

Autopsia specialiștilor a scos la iveală faptul că fetița a murit după ce a suferit o lovitură puternică la nivelul capului. Bărbatul a fost dus la audieri și le-a spus procurorilor că intenționa să se predea. În cele din urmă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru omor și profanare de cadavre.

Aceasta nu a fost dată niciodată dispărută, deoarece tatăl vitreg și-a mințit concubina. Se pare că mama fetiței chiar l-ar fi consolat pe bărbat atunci când a aflat că fetița ei ar fi murit accidental.

author avatar
Andreea Vlad
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger