AcasăNewsCrima de la Alba Iulia, un alt caz „Onești”? Detalii teribile ies...

Crima de la Alba Iulia, un alt caz „Onești”? Detalii teribile ies la iveală

Crima de la Alba IuliaCrima de la Alba Iulia, un nou caz Onești? Noi detalii au ieșit la iveală

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia. Poliţiştii anchetează o posibilă crimă, urmată de o sinucidere.

Bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărţise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să îşi omoare fiul, spun vecinii bărbatului.

Bărbatul și-ar fi luat zilele cu polițiștii la ușă

Mama micuțului a fost cea care a anunțat autoritățile, însă surse din anchetă spun că băiețelul a fost omorât înainte ca poliția să fie informată cu privire la discuțiile în contradictoriu dintre cei doi foști parteneri.

Noi detalii ies la iveală în cazul bărbatului din Alba Iulia. Polițiștii au stat la ușa apartamentului, înainte de a interveni, aproximativ trei ore.

Oamenii legii au ajuns imediat la fața locului, însă proprietarul apartamentului nu le-a permis să spargă ușa. Acesta a menționat că ușa este metalică și foarte rezistentă, motiv pentru care spargerea ei va produce multe daune, potrivit Gandul.

Ei fost nevoiți să aștepte ca acesta să vină de la Turda cu cheia. Atunci când a ajuns și el la locul crimei s-a constatat că ușa era închisă pe interior, așa că forțele de ordine au fost nevoite să spargă ușa.

Când au intrat în apartament, polițiștii i-au găsit pe cei doi fără suflare. După ce și-ar fi omorât copilul, tânărul de 27 de ani și-a pus capăt zilelor. Bogdan Radu și fiul lui erau spânzurați de o bară pentru tracțiuni, montată între tocul ușii de la intrare și ușa de baie. Imediat, salvatorii ISU au tăiat sforile, însă cei doi erau morți de mult.

Fapta, premeditată pentru a transmite un mesaj mamei copilului

Purtătorul de cuvânt al Poliției Alba a declarat că bărbatul a închis brusc telefonul, însă a dat asigurări că totul este bine în interiorul apartamentului.

„Acum ies la iveală foarte multe informații pe care noi putem să le comentăm. Păi, sună o femeie disperată pe la ora unu noaptea – dar nu știu cum de și-a dat ea copilul de un an acelui individ de care se despărțise pentru că și-a dat-a seama că nu era un om de încredere – și noi trebuie să așteptăm nu știu ce proprietari să vină să deschidă sau acel individ încearcă să-i calmeze pe polițiști și după își închide telefonul printr-o negociere.

Dacă respectivul individ a oprit negocierea, a intervenit imediat, în secunda doi. Eu nu trebuie să am o aprobare ca polițist. Am intuiție, am o gândire logică și trebuie să-mi dau seama că cei de la 112 au stat de vorbă cu acea femeie și și-au dat seama că era disperată, că nu suna ea de fericire, și trebuia spartă ușa. Dacă greșeam, plăteam ușa.

Acum se pune o altă problemă în discuție: dacă copilașul era omorât (n.r. – în timp ce poliția aștepta la ușă), numai medicul legist o să ne spună acest lucru, dar este greu de spus exact pe minute, pe secunde când a fost omorât acel bebeluș.

Să lăsăm ancheta să-și urmeze cursul și să vedem ce noutăți mai apar. Trebuia polițistul să spargă ușa, nu trebuie aprobare. Poate salvam două vieți, și viața acelui copilaș și viața acelui om cu probleme psihice, pentru că numai un om cu probleme psihice poate să facă așa ceva”, a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, la Antena 3 CNN.

author avatar
Andreea Vlad
678 afisari

1 COMENTARIU

  1. Alta despicati firul in patru pentru un dezaxat care si a ucis fiul.
    Dar nu vorbiti deloc de mafia lemnului care ucide cu arme de foc mai ceva ca in Columbia.
    Care.incendiaza, ameninta, sechestreaza .In presa….liniste.
    O sa ne impuste astia daca intram intr o padure de…stat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger