AcasăNewsCrimă cutremurătoare în Prahova. Complotul unei răzbunări halucinante

Crimă cutremurătoare în Prahova. Complotul unei răzbunări halucinante

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea prahoveană Boldești-Scăieni a fost ucis cu bestialitate de doi vecini.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Prahova, crima s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Totul a început când victima a fost chemată de un vecin ca să-l ajute să strângă fânul. După ce omul a muncit așa cum s-a priceput, cel care l-a chemat a spus că este nemulțumit de cum a muncit bărbatul. În curtea proprietarului a mai venit încă un bărbat, prieten cu proprietarul. În acea zi dei doi bărbați și victima au băut mai multe pahare cu băutură. Așa că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice cei trei bărbați s-au luat la ceartă și datorită unor neînțelegeri mai vechi. Proprietarul și prietenul lui l-au luat la bătaie pe cel care a strâns fânul. Acela a fost și momentul în care victima a fost înjunghiată de cei doi.

Agresorii au fost prinşi de poliţie, iar procurorul a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Răspunsul autorităților

„În urma unui apel 112, mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi s-au deplasat în Boldeşti Scăeni, ocazie cu care au găsit un bărbat de 47 de ani decedat, prezentând leziuni traumatice. La faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi un medic legist care au efectuat cercetări, stabilind faptul că persoana decedată este victima unui omor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Sursa citată precizează că „din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de o capiţă de fân, doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului. Victima a decedat”.

author avatar
Eli Dan Davidescu
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger