AcasăNewsCRIMA care a ingrozit Hunedoara: I-au omorat si le-au dat foc, dupa...

CRIMA care a ingrozit Hunedoara: I-au omorat si le-au dat foc, dupa ce au petrecut impreuna

Doi tineri din orasul Hateg, judetul Hunedoara, dintre care unul minor, risca sa-si petreaca toata viata dupa gratii, dupa ce au ucis doua persoane, iar apoi, pentru a-si ascunde urmele, au dat foc incaperii in care se aflau trupurile celor doua victime.

Cadavrele victimelor, bunica si nepot, au fost gasite, vineri, partial carbonizate, intr-o locuinta din Hateg, in care covorul si fotoliul erau de asemenea arse, ceea ce i-a determinat pe anchetatori, in prima faza, sa ia in calcul varianta unei morti accidentale, prin intoxicare cu fum.

Extinderea cercetarilor a aratat insa, ca cele doua persoane, un barbat de 28 de ani si bunica lui, de 79 de ani, au avut parte de o moarte violenta, pe corpurile lor fiind descoperite urme de agresiune. Politistii au reusit sa identifice, in mai putin de 24 de ore, doi suspecti care si-au recunoscut, ulterior, fapta, noteaza rtv.net.

Suspectii faceau parte din anturajul tanarului de 28 de ani, impreuna cu care au consumat bauturi alcoolice la domiciliul acestuia. “Pe fondul unui conflict spontan, i-au aplicat barbatului mai multe lovituri cu un cutit de bucatarie, in timp ce victimei in varsta de 79 de ani i-au aplicat lovituri cu un corp contondent si i-au produs decesul prin compresiune toracica”, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, subcomisar Bogdan Nitu.

Dupa comiterea dublei crime, suspectii au dat foc mobilierului din camera in care se aflau victimele, incercand sa distruga probele si sa ii induca, astfel, in eroare pe anchetatori., potrivit politistilor. Cei doi tineri, cu varsta de 28 de ani si, respectiv, 17 ani, vor fi prezentati instantei de judecata de la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de omor deosebit de grav.

Pedeapsa pentru aceasta fapta este inchisoarea intre 15 si 25 de ani sau detentia pe viata.

author avatar
Alina Costache
723 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger