AcasăNewsCretu: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi...

Cretu: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din UE

Aflat luni, la Bucuresti, in cadrul unei vizite de doua zile pe care o intreprinde in Romania, comisarul european pus punctul pe „i” in privinta variantei vehiculate saptamanile trecute in spatiul public, in privinta unui asa-zis „ROEXIT” – o eventuala iesire a Romaniei din UE.

Corina Cretu a pus accent pe faptul ca de la inceputul anului viitor, Romania va prelua presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. „Eu cred ca Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana. Mai ales acum, cand are in fata presedintia Romaniei, cand are posibilitatea, ca lider al Uniunii Europene pentru sase luni, sa schimbe lucrurile in bine din interior”, a subliniat Comisarul european pe Politici Regionale, la un eveniment la care a participat in Capitala.

In cadrul actualei vizite, Corina Cretu urmeaza sa aiba o intrevedere chiar cu premierul Dancila. Discutiile au loc pe fondul pozitiei transante pe care a avut-o, recent, la adresa actualului Executiv, in privinta absorbiei de fonduri europene.

sursa foto: Facebook/EUCorinaCretu

150 afisari

2 COMENTARII

  1. Nigel Farage : Cat e de ironic sa vezi prim ministrul rus Dmitri Medvedev comparandu-va activitatile si spunand ca nu le pot compara decat cu deciziile luate de autoritatile sovietice iar apoi avem si o propunere noua germana care spune ca tot ce trebuie facut este confiscarea unei parti din valoarea proprietatilor oamenilor din sudul partii Mediteraneene a Zonei Euro,ACEASTA UNIUNE EUROPENA ESTE NOUL COMUNISM,inseamna Putere FARA LIMITE,reprezinta un rezultat al mizeriei umane si cu cat dispare mai repede,cu atat mai bine. https://www.facebook.com/lozado.veranio/videos/1759172247644866/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger